Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:vv

Data/Mapa:08.01.2025 mapa mirage #1

SteamID:vipsm2

Serwer (mod): mirage #1 CS2                              

Opis sytuacji:Nie wiem za co ban , gram se i nagle wywala , prosze o wyjasnienie

Opublikowano

Trzy dni różnicy na wejście na serwer na tym samym  IP. 

Istnieje taka szansa, że rzeczywiście mogło one się pokryć i jest to przypadek, żadnych innych powiązań nie widzę.

A ban jest sprzed trzech miesięcy więc jego w ogóle bym raczej nie brał pod uwagę. 

@ ZacK  @ sitru Decyzja należy do was panowie.

• Katowicz
Opublikowano

Witam.

Osobiście siadłem do tematu od podstaw aby zapoznać się dokładnie z każdym logowaniem.

Po przejrzeniu logowań z tego IP widać że to samo IP było używane przez łącznie 3 konta które wymienił @  NECKI

- vv

paaaaaradise

ratatata (CHEAT - BAN)

Kontrolując sobie logowania każdego konta widać to iż dwóch pierwszych panów wchodziło pod mnóstwem IP -  co można wywnioskować z tego że posiadają zmienne IP.

Weryfikując oba te konta ciężko prócz IP znaleźć inne powiązania które stwierdzałyby jakoby to był to ten sam użytkownik (fakt logowania są od siebie w dosyć krótkim odstępie czasowym lecz dalej ciężko stwierdzić czy to aby to ten sam użytkownik sugerując się możliwością zmiennego IP).

Moją decyzją jest to iż gracz @ szmex jest do odbanowania. @ .kaskader  dokonałem już UB.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.