Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:
.davvy

Link do profilu Steam oraz SteamID:
https://steamcommunity.com/id/tradeban76561199031664571/
STEAM_0:1:535699421

Jakie jest Twoje doświadczenie?:

Gram w Counter-Strike od ponad 13 lat, co pozwoliło mi dobrze poznać mechanikę gry oraz zasady panujące na serwerze. W tym czasie miałem okazję kilkukrotnie pełnić rolę administratora na różnych serwerach, gdzie zajmowałem się moderowaniem rozgrywki, pilnowaniem przestrzegania regulaminu oraz reagowaniem na przypadki łamania zasad, takie jak używanie cheatów czy nieodpowiednie zachowanie graczy łamiące regulaminy. Ważnym elementem moich obowiązków było również rozwiązywanie konfliktów w sposób bezstronny i utrzymywanie przyjaznej atmosfery na serwerze.

Dodatkowo miałem doświadczenie w moderowaniu forum, gdzie odpowiadałem za utrzymanie porządku, egzekwowanie zasad regulaminu, przenoszenie tematów do odpowiednich działów oraz pomoc nowym użytkownikom w odnalezieniu się w społeczności. Te doświadczenia nauczyły mnie odpowiedzialności, cierpliwości oraz skutecznej komunikacji, które są kluczowe w roli moderatora czy administratora. Wiem, jak ważna jest współpraca z innymi członkami zespołu administracyjnego oraz budowanie pozytywnej atmosfery wśród graczy.

Staż na serwerze:
Oj trudno powiedzieć, wcześniej grałem długo, ale tak +/- 3-4 miesiące będzie z malutkimi przerwami

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:

ponieważ zależy mi na wspieraniu społeczności graczy oraz utrzymaniu porządku i przyjaznej atmosfery na serwerze. Jako wieloletni gracz Counter-Strike doskonale rozumiem, jak istotna jest rola administracji w zapewnianiu uczciwej rozgrywki oraz dbaniu o pozytywne doświadczenia graczy. Decyzję o napisaniu podania do administracji podjąłem, ponieważ czuję, że moje doświadczenie i zaangażowanie mogą przyczynić się do rozwoju serwera oraz poprawy komfortu gry jego użytkowników. Lubię pomagać innym i zależy mi na tym, aby serwer był miejscem, gdzie każdy może czuć się mile widziany i bezpieczny. Jestem także gotowy poświęcić swój czas na reagowanie na zgłoszenia, rozwiązywanie konfliktów i eliminowanie zachowań, które psują rozgrywkę. Wierzę, że posiadam odpowiednie umiejętności, aby sprostać wymaganiom tego stanowiska, i chciałbym przyczynić się do dalszego budowania pozytywnej reputacji Forum Katujemy.eu
Ps.. Chciałbym również powiedzieć, że naprawiłem Gre STEAM i posiadam ją oficjalnie!

Mutacja głosu (TAK/NIE):
Tak

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Tak

Kontakt:
Discord, Forum

Skala znajomości obsługi admina (1/8):
5/8 Ale wiem, że koledzy by mnie poduczyli jeszcze co i jak/ komend oraz systemu.

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):
Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Ja jestem na tak. Mily, pomocny, bez konfliktowy, gra o porach w których nie ma adminów zazwyczaj, staż w gierce itd

Edytowane przez kochamcie
  • KAT 1
Opublikowano

Moim zdaniem można dać szansę kandydatowi. Aktywny, nie ma z nim problemów, staż, GT jak i wiek na plus. 

• KAT 1
Opublikowano (edytowane)

https://ab.katujemy.eu/ban_list.php?bid=1443

Brak znajomości regulaminu, @  camelovy wykrył i musiał Ci wytłumaczyć o co chodzi z tą komendą.

Jesteś dobrym kandydatem na admina, starasz się i masz chęci. Lecz kompetencje administratorskie są na pierwszym miejscu. Przeczytaj regulamin serwera i admin musi go egzekwować, brak znajomości regulaminu na ten moment dyskwalifikuje Cię.

Edytowane przez Panda41
  • Wrr 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.