Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Yepa

Nick admina banującego: blaszkaBiceps
Data/Mapa: 13:56 - 14:14 Inferno
Serwer (mod):  FFA
Opis sytuacji: Poniżej
Wycinek z konsoli: 

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Yepa 
[AMXBans] Powod : ' WH - http : 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 45179207 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' ' 
[AMXBans] =============================================== 

Odrazu chciałbym powiedzieć że sprawdzałem demko tylko na słuchawkach bez żadnej pomocy ze strony valve(wh).

2.57 - nie rozumiem w ogóle tej sytuacji B-

4:47 - wyjście na banan z awp, miałem celować gdzie? w ścianę? w sufit? B -

5:18 - strzały na dywanach(ak) B-

6:06 - jakby hltv ogarniało radar, każdy by zauważył gdzie pada człowiek z CT (TT środek albo resp ct) 

6:23 - resp CT, kroki B-

7:53 - kroki B-

8:00 - pewnie wh nie zadziałało ponieważ podążałem za słuchem a nie za patrzeniem w ściane  :)

8:39 - słychać strzały banan po czym pada ktoś kto był zapewne na środku.

8:50 - wyczekanie na typa z poprzedniej akcji B-

9:02 - strzały środek ak

9:17 - kroki

10:20 - kroki 

12:28 - to samo co 4:47 straszne rzeczy się dzieją B-

14:50 - kroki, które słyszałem wcześniej po sprawdzeniu radaru okazało się że to nie mój tupie jak słoń stąd taka pozna reakcja a może wh też mi działa za pleców?  :o B-

Reszta demka nagrana przeze mnie, myślałem że blaszka się bardziej postara i coś nagra to się chciałem zabezpieczyć  :)

http://przeklej.org/...gL/katujemy.dem

Próbka moich możliwości (Siorpaj prosił o jakiś inne demko)

http://przeklej.org/...7NYEL8/63.5.rar

Jeżeli ktoś by chciał mam jeszcze 5gb demek na kompie  :) ogólnie kilka słów odemnie.. słuchawki/radar/info tylko nieliczni zrozumieją a tak poza tym na tym demku nie ma żadnej spalonej akcji co mnie bardzo zdziwił komentarz Bmkac.. nie wiem może zapomniał słuchawek założyć albo nie ma pojęcia o tej grze.. a może ocenił mnie po SID? Pozdrawiam i proszę o bardziej ogarnęte osoby do obejrzenia demka

Opublikowano

Witam. Ja opisze tylko te 3 akcje wymienione w banie. Za dlugo sie z nim znamy zeby sie rozwodzic nad tym demkiem.

2:57:xx        jesli chodzi o tego granata, to banal, tez mam taki odruch, czasami warto biec na niego zeby od niego uciec ;)
4:47:xx        to jest zenujace, przed nim kolega o nicku "Byalli" dostaje glowe z m4 z tlumikiem, gdzie mial byc strzelec jesli nie tam, skoro minelo zaledwie 16s rnd.

5:18:xx        Nie wiem czy zauwazylliscie ze wbiegal 2 sr, cofnal na lacznik zeby Go z bliska nie dopadli, ale nie przyszli to sprawdza balkon. Zawsze jak gram z Yepa to kazdy pilnuje swoja strone. Takie manewry     czesto ratuja dupsko. Ale teraz nikt Mu nie pomaga wiec sprawdza sam czy gdzies sie nie przedarli.

Powiem ze Yepa nie byl w formie, podczas tych kilku rund.

Dzieki Pozdrawiam

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie to demko jest bardzo śmieszne ;D  pod względem dopisu na jego temat, jak to szanowni znawcy i drodzy administratorzy okazują się niekompetętnymi obserwatorami.

Jak już sprawdzać to dokładnie, a nie wyszukać sobie 3 akcje i koniec, które w dodatku pokazują oczywista reakcje dobrego gracza.

Dla Waszej wiedzy gracz taki posiada spory zasób wiedzy na temat tego jak poruszać sic po mapie, a nie kampic lub tez rashowac na pale.

Po jego grze widać ze nie gra od wczoraj, ma znajomość mapy, znajomość miejsc w których można spodziewać się wroga.

Jako gracz CT stara się bronic bsa, co robi bardzo mało ludzi, a jednak to skutkuje najbardziej na jego umiejętności zabijania, gdyż wyczekując aż pierwsze zostanie wybite mięso armatnie, mozna jeszcze znacznie lepiej wsluchać sie w to co sie dzieje do okola. Gdy wie sie do czego jest radar mozna z niego korzystać...

Gdy słychać strzały po czym widać, ze umiera kolega z teamu, widać gdzie padły te strzały gdyż zniknął nam z widzenia. Wiadome jest przykucie większej uwagi na miejsce zdarzenia.

Wracajac do sluchu.. Od czegos sa sluchawki, wiec zalozcie je i podkreccie  sobie zebyscie dobrze i wyraznie slyszeli to co slyszy Yepa.

2:57? Co to w ogole za akcja? :D  Tutaj chodzi o to, ze zaczal sie cofac, gdy ledwo zobaczyl wylaniajacy sie he, czy to jak dennie rzucil swojego? :) Brak slow.

4:47 - Nikt mi nie powie, że sam czasem nie mniewa takiej sytuacji, ze zaczyna namierzac wczesniej i stopniowo (znajac mape...), przesuwac sie  zeby dobrze wcelowac pestke po chcianym i pewnym wyjsciu. Na filmiku widac ze wiadomo ze tam jest wrog, po wczesniejszej smierci kolegi  Troche prezycji i spokoju i umiejetnosci celowania, a wszystko jest mozliwe. Sam bym zrobil tak samo. 

5:18 - wychodząc z respa ct slychac strzaly na dywanach, umarl jego czlonek teamu ( Skoro slychac ak na dywanach to logiczne ze patrzal awp na dywany.. co mial go rashowac ?.. ) Troche logiki.

A teraz cos oprocz tych wypisanych momentow gry. Na jakiej podstawie zostal od razu skreslony?

Moge sie zalozyc ze na 100% nie obejrzeliscie jego dalszej gry i nie przykuwaliscie uwagi do poprzedniej przed danymi wydarzeniami tylko skupiliscie sie na jednych i to jeszcze w dodatku zadnych, ktore mogły by  potwierdzac  to, ze Yepa oszukuje.

Do tego jeszcze zaloze sie ze skresliliscie go od razu za bana na BL czyli stronie ktora oficjalnie jest sprzedana bandzie idiotow dla ktorych  banowanie dobrych graczy za czasow.gdy  nie bylo jeszcze CS Go i kazdy maniaczyl w 1.6, bylo dobrym zarobkiem, i przyjemnoscia psucia opini innym graczom lepszym od nich samych ( pewnie do dzisiaj maja spory problem ze soba ). Za sms mozna zalatwic do dzisiaj bana komu sie zechce. Nie ma to jak sie kierowac smieciowa strona, niz wlasnym mozgiem. 

Skoro tutaj widzicie podejrzane akcje, to moze teraz obejrzyjcie jak wyglada jego gra z jego perspektywy, ktora udawadnia jego specyficzny styl gry i ogromny skill ;))

Na jego demku nie widac, ze ani razu sie nie spalil, wiec nie wiem o co chodzi. Moze po prostu komus sie goraco zrobilo, ze nie potrafi sprostac karabinowi Yepy i pada ofiara jego ciaglych zgonow co przyczynilo sie do wrzucenia tak slabego demka..

Yepa wrzucil pokaz swojej, gry także zobaczcie ze to co robi to nie przypadek. 

Jestem przeciwny wobec kary nałożonej na kolegę, z którym gram od 7 lat i który nie raz pokazał na co go stać siedząc dniami i nocami, starając grać się jeszcze lepiej.

Pozdrowienia ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Czołem,

Na początku oklaski dla 2 Panów pseudo "Znam się haxach". Temat założony 12:35. To zanim ogarnąłeś temat o co cho, zanim pobrałeś demko, zanim wrzuciłeś, odpaliłeś cs i zanim obejrzałeś całe zajęło ci to tylko 7 minut? I tylko 3 akcje w których zasadzie widać duże g*wno? Odstawcie cs'a i idzcie tam na AntiCheata, bo jesteście tyle warci co te Forum.

2:57 - Jakiś hax na grawitację granata? :D

4:47 - Gdzie miał się patrzeć? Może miał wyskoczyć na sam środek i dopiero zacząć mierzyć? Hahaha :D

5:18 - Proste info, że wchodzi dywanami, zobaczył model to oddał strzał.

Radzę wyje*ać na zbity pysk Bmkac i blaszke, bo tylko pokazujecie ładnie ile te Forum jest warte.

Serdeczne Nie pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.