Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: katuje zone
Nick admina banującego: nie udalo mi si znalezc informacji
Data/Mapa: de_kabul_32 1/1/2024
Steam ID:  76561198982043416
Serwer (mod):     Katujemy.eu [4FUN | SKINY | RULETKA| SKLEP 
 PREFIXY | MISJE ]                         
Opis sytuacji: Odpaliłem grę jak zawsze, pograłem chwile i zobaczyłem że mam zmieniony nick. Chciałem zmienić nick komendą "name" w konsoli. Zależało mi na zmianie nicku bo mam SVIPa. Zorientowałem się że nick nie zmienił się na pełną nazwę bo mam w nim spację więc przez konsole tego nie załatwię. Zmieniłem nick w opcjach, wyszedłem z serwera. Gdy chciałem wrócić dostałem komunikat, że mam permanentnego bana, nick admina nie był podany w komunikacie ani konsoli. Żadne demko mi się nie zapisało. Mam dema tylko z innych serwerów. Serdecznie proszę o unbana

Pozdrawiam,

Adrian z IT

screeny.zip

Lanek  

Wrzuć oryginalne screeny, a nie jakieś jpgi. 24h na poprawę.

Opublikowano

oryginalne screeny o jakie prosiles zajmują troche wiecej niz wasz 4,8MB wiec troche odpowiedzi musze dodac

de_kabul_32_b0000.bmp

de_kabul_32_b0001.bmp

de_kabul_32_b0002.bmp

de_kabul_32_b0003.bmp

de_kabul_32_b0006.bmp

de_kabul_32_b0007.bmp

de_kabul_32_b0009.bmp

Mam sporo screenow. Dodałem ci wszystkie. Jak oddam do winarara nawet 4 to już plik waży za dużo.

Dostałem bana za nic. Nawet powodu mi nie podano. Chce unbana. Gram ze steama. Mam konto od dawna. Nie rozumiem w ogole czemu mam bana i nie moze korzystac ze swojego SVIPA :(

Proszę o podanie przyczyny bana

Dodałem ci screeny "jakieś jpgi" bo jeden screen bmp waży tyle co wasz limit :)

Wieć musiałem je skompresować, nie rozumiem jaka to różnica w jakim formacie są screeny.

Przedstaw dowowdy na łamanie regulaminu,

To osoba oskarżająca jest obciążona obowiązkiem przedstawienia dowodów.

megawrzuta.pl/8wicbyky

https://megawrzuta.pl/vfodkzhi

Cześć wrzuciłem wszystko na hosting a nie na forum i do tego w rar. Mam nadzieje ze chociaz mi ku**a przedstawiecie przycyzne bana bo obecnie to ja siębronie a zarzuty nie istnieją xD jedyne co jest to konswekewcje które ponoszę za NIC

Jak mam sie bronić jak nie wiem przed czym? Mam wrzucać screeny, jakie? co one mają udowodnić? jestem oskarżony bez dowodów xd Naprawde bym miał wyjebane gdyby nie to że serio lubiłem wasz serwer i kupiłem vipa, nie róbcie sobie sami problemów bo mi też się nie chce pozdro

Ja wam ku**a ide na ręke bo właśnie łamiecie każde prawo konsumenta jakie powstało, XDDDD

4 godziny temu, katuje zone napisał(a):

Twój nick: katuje zone
Nick admina banującego: nie udalo mi si znalezc informacji
Data/Mapa: de_kabul_32 1/1/2024
Steam ID:  76561198982043416
Serwer (mod):     Katujemy.eu [4FUN | SKINY | RULETKA| SKLEP 
 PREFIXY | MISJE ]                         
Opis sytuacji: Odpaliłem grę jak zawsze, pograłem chwile i zobaczyłem że mam zmieniony nick. Chciałem zmienić nick komendą "name" w konsoli. Zależało mi na zmianie nicku bo mam SVIPa. Zorientowałem się że nick nie zmienił się na pełną nazwę bo mam w nim spację więc przez konsole tego nie załatwię. Zmieniłem nick w opcjach, wyszedłem z serwera. Gdy chciałem wrócić dostałem komunikat, że mam permanentnego bana, nick admina nie był podany w komunikacie ani konsoli. Żadne demko mi się nie zapisało. Mam dema tylko z innych serwerów. Serdecznie proszę o unbana

Pozdrawiam,

Adrian z IT

screeny.zip 744.71 kB · 4 pobrania

Jaka była przycyzna bana?

Jak nie dostanę info o przycyznie bana to idę do sondu xD mam wyjeabne ile to mnie wyniesie po prostu takie serweru ku**a postawione na glinie i gównie powinno się tępić za każdą cenę xD. A jako że pobraliście ode mnie kasę za 7 dni vipa to macie przejebeane xD

Zaskakujące panie "LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK", że nadal, mimo twojej twardej pozycji nie poznałem przyczyny bana 

Tak więc jak nadal podstawowa logia nakazuję, proszę serdecznie o przyczynę mojego bana. Bo aktualnie muszę sie bronić przed czymś o czym nie mam pojęcia xD żałosne ku**a

Popełniacie podstawowy błąd logiczny, każecie mi udowodnić coś co się nie wydarzyło, jest to naprawdę żenujące

a

Spoko, jakie są podejrzenia że gram nieczysto panie Adamie? gram ze steama od 5 lat. Wiem że przed banem wy*******m uwaga aż 2 heady które były na farcie niezłym flickiem. 

Nie ma żadnym dowodów, nie ma żadnego dema. Dostałem bana bo tak XDDDDDDDDDDDDDD. Bo po prostu ktoś dostał heda na pizde. Pozdro xD XDDDDDDDDDDDDD cs 1.6 upada na moich oczach. Przykro się to ogląda. Nie dostaje żadnych informacji jak mogę to rozwiązać. Admin pomyślał ze czituje bo lepiej gram od niego i ch*j xD admin jest nieomylny pogódź się xD no cóż to nie to samo. Ale jeśli admin ma honor to chętnie porozmawiam z nim na discordzie lub przez telefon.

Chętnie porozmawiam z adminiem na jego wybrany sposób komunikacji. 

Lanek   (edytowane)

Masz poradnik jak je wrzucić odpowiednio: KLIK

Edytowane przez Lanek
Lanek   (edytowane)

Masz je wrzucić na hosting, a nie na forum i do tego w rarze. W poradniku masz wszystko napisane. SS'y są twoim dowodem na niewinność więc je wrzuć tak jak trzeba; inaczej ub nie dostaniesz.

Edytowane przez Lanek
Lanek  

Admin dał Ci ss'y, żeby Cię sprawdzić czy grasz czysto i ma do tego pełne prawo. W regulaminie jest wprost napisane, że nie odpowiadamy za kupione usługi w przypadku bana. Grając na serwerze akceptujesz regulamin. Koniec dyskusji.

• Haha 4
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.