Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:ztk

Data/Mapa:31.12.24r./mirage

SteamID:STEAM_0:0:926236664

Serwer (mod):Mirage 3                               

Opis sytuacji:witam chcialbym zglosic ze zostalem niewinnie zbanowany. Gralem na serwerze mirage 3 gralem normalnie jak zawsze i po kilku meczach dostalem bana nie wiem nawet za co pomimo ze mowilem ze wejde na dc i bede gral z udostepnionym ekranem, ponieważ myśleli że używam czitów. Każdy się pyta dlaczego gram na koncie bez prime już odpowiadam wróciłem  wczoraj do cs2 po 2 miesiecznej przerwie zrobilem przerwe poniewaz nie mialem konta przez kilka lat gralem na koncie mojega starszego brata i 2 miesiace temu on wrocil do gry i mu je musialem oddac wiec chcialem zrobic przerwe od cs ,gralem faceity lecz konto tez bratu musialem oddac moja najwieksza ranga to prawie supreme na faceit mialem okolo 8lvl i chcialem poprosic o unbana poniewaz zostal on nalozony nieslusznie moge nawet zawsze grac z udostepnionym ekranem na waszym serwerze discord i moze kazdy przyjsc patrzec jak gram i ze gram uczciwie. Naprawde chcialbym pograc na waszym serwerze poniewaz macie najwajniejszą spolecszność a na innych są bardziej toxic a tu mozna pogadac pozartowac itp. i nawet na serio polecilem wasz serwer moim znajomym. Specjalnie dla was nawet pobiore cos do nagrywania ekranu i bede robil clipy i wam nawet przesylal nie kazdy kto dobrze gra musi być cheater ktos moze ma dobry timing inny lepszego aima ja w cs ogólnie mam ok 6k godzin . I naprawde zalezy mi poniewaz w wolnym czasie moge sie rozgrzac na waszym serwerze i pogadac z ludzmi. i postaram sie zrobic wszystko zeby kazdy mi uwierzyl że nie czituje. Sorry za błędy ale szybko pisze dzięki za wyrozumiałość jak coś. pozdrawiam.

• Haha 3
Opublikowano

W ciągu tego miesiąca 4x bany na ten adres IP.

Nie licz  na UB.

Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.