Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Saiqa

Nick admina karającego: Yogi

Data/Mapa: 27.12.2024/ mirage #2

SteamID: --- STEAM_0:0:635701741

Serwer (mod):---

Opis sytuacji: pisze sobie tak o bo i tak pewnie ch*** zrobicie jak zwykle, w końcu ręka ręke u was myje :)
ale gram sobie standardowo, napisałem na czacie 1 tekst który brzmiał "htfu na ciebie" i dostałem muta na 360 minut od tego c**** po tym jak to wielki pan władca zaczął mi pisać że "spokój" i odpisałem mu że z nim nie gadam xddd, potem już zwyzywałem go na u@ tak jak to powinno mieć miejsce z takimi fra**rami :)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Witam,

no co ja mogę powiedzieć po samej treści odwołania widać, że kultura u tego gracza nie jest na wysokim poziomie, więc jego kartoteka  w sb sięga kilkunastu gagow, ale do rzeczy. Saiqaa pickuje mida umiera na nim po czym pisze 

"więcej was k**** do tego okna", dalej mamy tekst typu "htfu na ciebie" no to żeby nie było to go upomniałem, chociaż wcale nie musze-----Obraza admina lub gracza – Upomnienie/Blokada komunikacji 30/60 minut. Jest tam slash 

czyli mogę zrobić to albo od razu dać ci gaga po czym odpowiedzią jest "uspokoić to se możesz wiesz kogo" i dalej "z takimi jak ty nie gadam" no to uznałem, że nie będziesz wgl gadał i otrzymałeś gaga na 360 minut, gdyż idziemy zgodnie z taryfikatorem czyli było 30 a teraz już mamy 360min. Nie ma sensu dawać ci gaga na 30 czy 60 min bo robisz to notorycznie, wiedz że jeżeli twoje zachowanie się zmieni to czeka cię gag na 7 dni.

Kwintesencją tego było zwyzywanie mnie na u@ po czym otrzymałeś bana na 120 minut, użyłem tej samej kary co 26 grudnia, chociaż dzisiaj nie zwyzywałeś mi Mamy :D, długość tego bana była konsultowana  z opiekunem.

Dam jeszcze logi i screena z jego kartoteki na SB i myślę, że starczy bo po samym odwołaniu widać z jaką kulturą obnosi się owy gracz.

A jeżeli chodzi o prowokowanie :Zabrania się jakiegokolwiek wyzywania, poniżania, dyskryminowania oraz prowokowania innych ze względu na płeć, wiek, pochodzenie, religię, umiejętności gry* lub (czy też) nie zahaczając o wyżej wymienione przyczyny.

Pozdrawiam. 

Jak coś to mój nick pisze się przez dwa "o" :D                                                                      

image.png.df611bf01fbcb3168f5c4cb60da355d7.png image.thumb.png.2a1397e7fe771d6a645ced978db3a116.png

Edytowane przez Yoogi
FoRinT  

Decyzja 48H.

• Zasłużony
Opublikowano

Witam.
Dowody nie pozostawiają wątpliwości, że kara jest zasadna. 360 minut jest tylko i wyłącznie twoją własną zasługą i sam sobie jesteś winny, a twoja kartoteka pełna rozmaitych kar służy za potwierdzenie słuszności blokady.

Pragnę również zauważyć, że jest to absurdalne i niedorzeczne odwoływać się od kary, ale zarazem w tym samym odwołaniu pisząc takie głupoty obrazić Admina, mnie, oraz wszystkich innych funkcyjnych na tym forum. Nie wiem, co ty chciałeś osiągnąć wyzywając nas i jeszcze głupio przyznając się samemu do swojej winy, ale jeśli chciałeś po prostu zwrócić na siebie uwagę, to gratulacje - udało ci się.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.