Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:gyat

Data/Mapa:27-12-2024 godz ~20:30    mirage 

SteamID:76561199377411756

Serwer (mod):    mirage #2 (145.239.17.248:27015)

Opis sytuacji:robie pyku pyku benc benc na miragu na midzie i ten oburzony wredny czlowiek mi daje bana po ocenieniu 2 smierci ode mnie i 3-2 killi z pova enemy na spectatorze po smierci

Opublikowano

Witam,

11:00- Podjerzany zeskakuję do undera idąc cały czas na shiftcie nie wiedząc, że enemy stoi wcelowany z awp w apartach, sprawdzałem kilka razy nie słychać
scope ani żadnego tupnięcia, dalej wychodzi idealnie wcelowany na głowę przeciwnika gdzie już przez ścianę widać, że ma celownik na jego głowie, gdy
już zauważył przeciwnika normalnie celownik jest tuż obok głowy i leci bardzo nienaturalnie na nią jakby to był jakis aimbot lub trigger. Poza tym 
kto tak pickuje undera mając 30 sekund do końca rundy. 

12:38--- idealny strzał chyba mamy do czynienia ze Screamem, nie no a tak na serio to zauważa przeciwnika zamiast od razu do niego strzelać to chowa się
za filar celownik idealnie nacelowany na głowę enemy zza tego filara, pickuje na niego i cyk headshot, dla mnie aim w czystej tego słowa postaci.Poza tym
skąd nie miał pewności, że enemy nadal nie stoi w niego wcelowany.

12:45--- taka akcja +/- bardziej pod wh. Zabił enemy idzie na krzesło bierze awp i idealnie celuje w shorta z awp gdzie pickuje enemy, nie mógł go słyszeć
on ani żaden z jego teammateow.

13:36-Ban.

Ogólnie podejrzany bardzo szybko strzela, refleks niesamowity posiada i dobrze się nawet kryję z tym.

Pozdrawiam.

.kaskader  

Decyzja do 48h.

.kaskader   (edytowane)

Wrzuć jeszcze link do dema, bo kompletnie nie mogę tego znaleźć.

Edytowane przez .kaskader
Opublikowano

11:00 - słychać przeładowanie broni w 10:50 i dosłownie 8 sekund później słychać scope b-

12:38 - dośc szybka reakcja, też kilka sekund wcześniej dziwne zachowanie celownika, jakby przeskok na model przeskakującego CTKA w oknie b+

12:45 - b-

Za mało na bana, gracz otrzymuję UB.

Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.