Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: RedKiller Katujemy.eu

Data/Mapa: 27-12-2024 18:34:24

SteamID: STEAM_0:1:157655840

Serwer (mod): Only Mirage #3                              

Opis sytuacji: Siemka, ogólnie sprawa wygląda następująco chciałem wejść na serwer (dzień jak codzień) dosłownie przed chwileczką czyli o godzinie 20:03 i pograć z chłopaczkami z którymi dzięki serwerowi mam myślę że spoko kontakt, nawet z niektórymi administratorami udało się złapać fajne relacje no i wiadomo z niektórymi też te gorsze relacje. Lecz myślę że te dobre przeważają i jednogłośnie wygrywają. Jestem w totalnym szoku ze przy próbie wejścia na serwer wyskakuje mi "Twoje SteamID zostało zbanowane" gram również na innych serwerach i na żadnym z nich nie mam bana za cheating lub oprogramowania które pozwalały by mi mieć przewagę nad innymi graczami którzy tak samo jak ja wbijają sobie pograć. Tymbardziej że jestem osobą która wręcz zgłasza osoby cheatujące i myślę ze znalazłoby się paru adminów które poparłyby moje słowa. Jestem na serwerze można powiedzieć prawie zawsze, ciągle iż w przeciągu zaledwie 3 dni mam już 11 topkę czasu co oznacza że serwer mi się spodobał nie tylko pod względem organizacji jak i strzelania, a również pod względem osób znajdujących się na serwerze jak i panującej tu atmosfery, eventów itp. można wymieniać i wymieniać. Nie cheatowałem i żadna z osób grających tutaj nawet nie mówiła do mnie "off" iż jestem zbyt słaby na takie pisanie do mnie, nieraz miałem swojego "prime" ze tak to nazwę iż dawałem fajne tapy ale myślę że parę tapików to nie odrazu powód by mnie banować a może się mylę? Cheatować nie cheatowałem i nie mam zamiaru tego robić iż jest to tylko iwyłącznie przywołanie sobie wirusów na komputer czego nikomu nie polecam :). Kilka razy  otrzymałem muta (nieraz słusznie, a nieraz nie)  lub gaga ale nie banowany iż nie było ku temu powodów i myślę że teraz też nie ma powodów żeby mnie banować, lecz już to zrobiliście i chciałbym abyście uczciwie potraktowali tę sprawę i reagowali na cheaterów którzy faktycznie niszczą rozgrywkę drugiej osobie a nie banowali osoby które tak naprawdę nic nie mają na sumieniu w dodatku dziennie robię może po 20 killi (nie całe) na mapę wiec myślę że nie jest to jakoś ultra dużo. Jak już wspominałem wyżej, cheatów nie posiadam i czekam na unbana ( taki rymik na koniec żeby smutno nie było 😉). Czekam na odpowiedź, rozpiskę demka oraz wyjaśnienie dlaczego dostałem bana i w którym momencie "zawiniłem" ze tak powiem. Miłego wieczoru (BAN ZA WH)

Edytowane przez RedKiller
Dopisuje za co dostałem bana (jest na końcu dopisane)
  • Haha 7
  • Moderator
Opublikowano

Witam

3:55 - Walisz na pełnej nic nie sprawdzając i czekasz na przeciwnika z jg

9:30 -  Lecisz po typie celownikiem przez ścianę i uważasz na skrót mida tylko w tej rundzie kiedy ktoś go skraca we wcześniejszych rundach pickasz od razu w okno w przeciwników

10:50 - Teraz stoisz wcelowany przez midem jak enemy skraca szybicej jak co runda wybiegasz w niego na pełnej

11:45 - Co to za zwątpienie jak przeciwnik biegł w twoją stronę

13:10 -  XD

16:20 - XDDDDD

Pozdrawiam. 

A i link do dema: https://tv2.katujemy.eu/7/dema//auto-20241226-0202-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

FoRinT  

Decyzja 48H.

FoRinT  

Podaj link do dema

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Witam, oto moja ocena:
3:55 - Tak jak Admin pisze - biegniesz na pełnej i nagle przy Jungle się zatrzymujesz. +B

9:30 -  xd +B

10:50 - Podobnie jak w poprzedniej akcji. +-B

11:45 - Dziwne to zatrzymanie, ale nie aż tak, aby dać coś innego, niż -B

13:10 - +B

16:20 XDDDDD +B

Ban zostaje.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 2
Opublikowano

Gracz odwołał się od decyzji, moja ocena:

Obvious WH. Że ci nie wstyd się odwoływać waląc perfidne skany przez ścianę. 

• Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.