Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: rustykalny, *exe*
Nick admina banującego: DOPE
Data/Mapa: 26.12.2024r. mapa: de_dust2 classic
Steam ID:
Serwer (mod):                               
Opis sytuacji: Miejsce miało wczoraj na mapie de_dust2 classic 100 hp. Gram na serwerze bardzo długo i lubię ten serwer. Pan Admin DOPE ma do mnie urazy i uprzedzenia, nigdy nie oszukiwałem i nie miałem czitów. Chodzi o sytuacje, że gram sobie normalnie jak zawsze na serwerze, jakiś gracz pyta się czy ktoś zna jakieś inne fajne serwery de_dust2 do pogrania. Napisałem że Maliver też spoko.. nic więcej. Nie ujmując sererom Katujemy.eu ani nic, nie obrażając czy obniżając. Dostałem bana za reklamę, co uważam jest nie do końca słuszne i zasadne.. tym bardziej że pan Admin DOPE ma do mnie problem i uprzedzenia oraz zrobił to po czystej złości i dla swojej satysfakcji. Nie uważam że reklamowałem oraz nie rozrbiłem nic złego co by miało jakikolwiek negatywny wpływ na serwer. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i anulowanie bana, który jest po złości. 

Pozdrawiam

• Opiekun CS 1.6 CLASSIC
Opublikowano (edytowane)

Działasz na szkodę serwera podając nazwy innych sieci na serwerze zachęcając innych graczy do grania na innych sieciach.

Na serwerze byl również inny admin od którego również dostałbyś bana gdybym nie zrobił tego szybciej.  @  KillinG_SprEE

§3.3 Reklama stron, projektów bądź serwerów niepowiązanych z Katujemy.eu – blokada permanentna.

i przestań pisać bzdury że to ban po złości.

Edytowane przez DOPE
  • Uwielbiam 2
  • Użytkownik
Opublikowano

Tak było jak pisze admin @  DOPE  niestety ja juz mialem Cie zbanowac za reklame innych sieci ... ale kolega mnie uprzedził bo był szybszy...nie możemy sobie pozwolic na takie zachowania na serwerze..wiesz ze nie można takich rzeczy robić? wiesz że nie można hamsko sie zachowywac, wyzywac itp...pamietaj o tym bo to nie ważne czy u nas bedziesz grał czy gdzie kolwiek, wszedzie to bedą krócic.. :) kazdy po pracy czy po szkole chce odpoczac i pograc a nie denerwowac sie :) pozdrawiam serdecznie 

• Junior Admin
Opublikowano

Nic tutaj do dodania nie ma; admin dał bana zgodnie z regulaminem.

Edit:

Na prośbę opiekuna ban skrócony do 7 dni.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.