Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Michael Wittman

Zgłoszenie - ᴋᴀᴢɪᴍɪᴇʀᴢ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick podejrzanego: ᴋᴀᴢɪᴍɪᴇʀᴢ

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:0:804948109

Rodzaj cheata: auto Bunnyhop, wallhack 

Data/Mapa: de_mirage 2024-12-27 12:07

Serwer (mod): ONLY MIRAGE #3

Dowody (link do demka): Dorzucam link i rozpiske z mojej strony 
https://tv2.katujemy.eu/7/dema//auto-20241227-1207-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Legenda:

podejrzany - ᴋᴀᴢɪᴍɪᴇʀᴢ

(+b) - akcja z użyciem wspomagaczy która wskazuje na ocenę co do podejrzanego

Rozpiska:

(+b) 5:16 podejrzany przed wychyleniem na midzie sprawdza przez ścianę stojącego w oknie z awp przeciwnika i boi się wychylić i wychyla w tedy kiedy on ucieka z okna

(+b) 5:30-5:38 podejrzany mierzy przez ścianę przeciwników 

(+b) 7:20 gdy przeciwnik rzuca smoke na shorta podejrzany zza boxów czeka na niego ale gdy on wchodzi do ledera i idzie do okna na shifcie to zmienia pozycję celownika na okno

(+b) 8:20 - podejrzany po lekkim afk na spawn tt idąc na pałac odrazu wie o przeciwniku który tam szedł na shifcie i podejrzany czeka na niego i zabija go

(+b) 9:21 podejrzany ciągle się chowa na rampie i mierzy celownikiem przez ścianę przeciwników stojących z AWP na tickcie i obok

(+b) 14:32 - 14-36 auto BunnyHop

(+b) 16:05 - podejrzany idąc w stronę jungli odrazu jest wcelowany w przeciwnika stojącego na shorcie i zabija go w głowę 

(+b) 16:10 podejrzany nie może wiedzieć że przeciwnik idzie shorta ale i tak jest na niego sekundę przed wcelowany na kucaka i zabija go w głowę

Rozpiska jest z mojej osoby jak ja to widzę moim okiem :EZZ:

Akcji jest dużo więcej, lecz rozpisałem te które w zupełności wystarczą do zbanowania podejrzanego, praktycznie całe demko widać jak podejrzany gra na wallhacku, jest to typ cheatera który używa wspomagaczy ale nie potrafi grać i nie ma jakiegokolwiek doświadczenia, zreportowałem go na czacie ale kiedy admin @  M4TiY  poszedł go sprawdzić podejrzany automatycznie wyłączył cheaty, może przed obeznając się z aktualną administracją serwera, i nie dostał bana bo nie było podstaw podczas kiedy admin go sprawdzał.

FoRinT  

Decyzja 48H.

• Zasłużony
Opublikowano

Witam, zgłoszony został już zbanowany przez Admina. Dzięki za zgłoszenie.

• Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.