Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick:   JAJOMłOT14

Nick admina karającego: Elqu

Data/Mapa: 19:07 dzisiaj 

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199808442920/

Serwer (mod): FFA Mirage #1

Opis sytuacji: Dzien dobry, zostalem zablokowany na czacie glosowym i tekstowym przez administratora elqu. Co prawda wczesniej wyzywalem od kastrata dzieciaka ktory trolowal gre, naduzywal mikrofonu oraz cheatowal. Uwazam ze tydzien muta nie jest adekwatnym rozwiazaniem sytuacji. Moje wyzywanie bylo spowodowane prowokacja tego dzieciaka a elqu zamiast dac mu bana za liczne lamanie regulaminu najpierw zmutowal mnie. Dostalem tez bez podstawy gaga na czacie tekstowym, gdzie nikogo nie obrazalem(na czacie tekstowym).

Edytowane. 

Chcialbym dodac ze tamte "wyzwiska" z czatu byly skierowane do mojego kolegi o nicku lukaszek ktory wiedzial ze nie wyzywam go tylko zartuje. Po napisaniu ciagnij sie frajerze wyslal " <3 " na czat wiec nie wmowisz mi ze nie wiedzial ze tylko zartuje. Zreszta mozna zobaczyc ze ten dzieciak wbil dopiero pozniej. A ostatni ss gdzie napisalem "Zeby cie k***o za jaja powiesili" byl tak samo skierowany do cheatera ktory dostal wtedy bana. Nie obrazam graczy uczciwie grajacych, a takie czepianie sie ze napisalem go kolegi "ciagnij sie" czy tam "frajerze" to jest smieszne. Wczoraj lub przedwczoraj na serwerze administrator Sou powiedzial do kolegi "ch*j ci w dupe" i nikt nie mial problemu bo kazdy wiedzial ze to zart. Pozatym nie bylem strzezony ani raz oraz to moj pierwszy mut. wiec uwazam ze kara nie adekwatna do czynu.  Nie pozdrawiam. 

Edytowane przez STRONG
Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry,

jako że kara jest tożsama do kary z tego tutaj postu:

prosiłbym o możliwość użycia tego co napisałem w powyższym poscie:

Cytat

Dzień dobry.

Zacznijmy może od lekkiego wprowadzenia do całej sytuacji, bo troszkę rozjaśni obraz tego co się kilka minut temu działo na serwerze:

Blady, jako właściciel serwera OM#1 poprosił o mozliwość reakcji na pewną sytuacje administratorów tego serwera a dokładniej: szanowny Felix wraz z kolegą JAJOMłOT14 podobno wyzywali jakiegoś dzieciaka. Blady do osoby zgłaszającej odpisał o godzinie 19:02, ja na serwer wszedłem o godzinie 19:06 według logów.

Zastałem tam oczywiście wielki szum wyzwisk ze strony tych 2 panów, oznacza to tylko i wyłącznie że najpewniej bez przerwy od ponad 4 minut wyzywali danego gracza. Istym przypadkiem, okazało się że na serwerze mieliśmy 2 kręcących się i jednym z nich był właśnie ten kolega.

Zgodnie z regulaminem i punktem:

§4.4. Administrator może podjąć decyzję o podwyższeniu kary, jeśli sytuacja tego wymaga.

oraz:
§3.5 Cheaty zgłaszamy adminowi poprzez wpisanie komendy  !report /u@ a nie na sayu (Upomnienie | Czat 60 min - 1440 min | Mikrofon 60 min - 1440 min).

§3.14 Zakazane jest obrażanie graczy/rodziny/używanie obrazliwych nametagów (Upomnienie | Czat 60 min - 1440 min  | Mikrofon 60 min - 1440 min - Permanentnie).

zastosowałem wymiar kary który bierze pod uwagę wielokrtone wyzwiska skoro ktoś już jest wstanie pisać to do Bladego w formie zgłoszenia, wskazywanie na odpaloną osobę publicznie oraz utrudnianie pracy administracji w takiej sytuacji. Jako że jest to nietypowa sytuacja której regulamin lub/i taryfikator nie przewiduje, wymagane jest podjecie środków które pozwolą nam na uspokojenie ludzi wraz z daniem szansy na refleksje osobie która dostała daną kare.

Miłego dnia!
Elqu

Dodatkowo, sprawdziłem kilka pierwszych obraz szanownego kolegi na czacie:

image.png.1c2aa149b3a16229f8f3590df8b18ead.png

image.png.55945a3e905478acaa96ce5d5f456015.png

image.png.bef24764382b0169b042d31c61eaef5f.png

Biorąc pod uwage że szanowny kolega używa mikrofonu, jestem w szoku że w tak krótkim odstępie czasu można coś znaleźć na czacie... 

Tak czy inaczej, dziękuje i życzę miłego dnia! :)

Elqu

Edytowane przez elqu
Dodanie linku do postu.
  • Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Nie ma co tutaj dodawać. Powtórny blok czatu (wcześniejsze blokady ze wczoraj i z 21 grudnia) i słuszny co widać po logach.

• Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.