Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick:Ciapaty
Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/id/Ciapaty3/-76561199184784910
Jakie jest Twoje doświadczenie?:  Takowe doswiatczenie w tej branzy mam ale wiem ze wiele jeszcze moge sie nauczyc
Staż na serwerze:może z miesiąc

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Poniewaz nie mam co robic a lubie pomagac graczą i jestem wyrozumialy dla kazdego

Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Kontakt: discord ciapaty3 jezeli nic przeciwko to na pv numer telefonu moge podac
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

Proszę O Pozytywne Rozpatrzenie Mojego Podania Z Góry Dziekuje:3

Edytowane przez CiapCiak3
Opublikowano (edytowane)

- doświadczenie ( po pierwsze jego brak po drugie skłamałeś w podaniu pisząc że nie masz doświadczenia ale swoją znajomość SB oceniasz na 6??? Chociaż prawdę byś napisał)  

- aktywność( szczerze mówiąc to jestem na serwerze bardzo często a ciebie nie widzę na nim wcale) 

+/- wiek 

Do doświadczenia chciałbym dodać jeszcze że znajomość SB na 6 oznacza: 

6. Wielokrotnie miałem(am) admina, komendy i amxmodmenu nie mają przede mną tajemnic. Znam regulamin, taryfikator i obowiązki, które respektuję. Rozpoznaję i banuje osoby używające wspomagaczy, ale zdarzają mi się pomyłki.

Mój głos stanowczo na nie 

Pozdrawiam ezforek

Edytowane przez ez4Rebtw
Opublikowano (edytowane)

Yo, 

Z plusów:

Z minusów:
- Aktywność, sesje po 10-20minut nie pokazują Cię z dobrej strony jeśli chodzi o aktywność
- Doświadczenie, brak, mimo tego wpisałeś w skale 6, co mija się z celem. 

Piszesz, że z miesiąc grałeś, GT pokazuje tydzień po 10-20minut. Co do kultury, zachowania Twojego nie mogę się odnieść bo nie widziałem Cię ani razu.  W podaniu nie chodzi o pisaniu powieści, jakim to adminem byłeś czy będziesz, tu powinny być fakty, czyli brak doświadczenia, aktywności. Sama aktywność w cs2/go nie pomoże Ci w ocenieniu czy dany gracz jest odpalony czy też nie, 400h to mało. 

Jestem na NIE

pog.gif

Edytowane przez Krisuu2
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.