Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Arek

Data/Mapa:22.12.2024/(ta mapa z dzikim zachodem nwm jak się nazywa

SteamID: STEAM_0:0:923443097

Serwer (mod):  losowe moce                    

Opis sytuacji: Nie miałem co robić więc postanowiłem wbić na losowe moce. Chwile sobie pograłem i w rundzie w której miałem regenerację zdrowia schowałem się lekko co jakiś czas wychylając się, by sprawdzić czy ktoś nie idzie. Kiedy wychyliłem po raz ostatni, był przedemną przeciwnik którego zabiłem (jakimś cudem) po czym dostałem bana. Oczekuje od was demka i rozpiski.

Opublikowano

Demko : https://tv2.katujemy.eu/4/dema//auto-20241222-2203-de_westwood-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

8:06 Przeciwnik o Nicku Piegon uciekał moje pytanie brzmi z kąt mogłeś wiedzieć że uciekł na dół skoro na dachu ściana zasłoniła i po drugie miał drugą ścianę Piegon u siebie

9:34 biegłeś na mid i po chwili zawróciłeś wcelowany byłeś przez ścianę  kiedy on poruszał się na SHIFT 

9:44 taka sama powtórka co z wcześniejszej akcji 

21:27 wcelowanie się przez ścianę w gracza który biega w budynku

22:24 rozglądanie się po ścianach czy nie ma kogoś na MID po czym wiesz już że zawodnik Pralka zaraz wejdzie ci do tego hotelu 

23:10 rozglądałeś się po ścianach i to dosyć mocno to było widać 

Moje zdanie jest takie, miałeś WALLHACK starałeś się kryć ale twoje akcje dawały dużo do myślenia .  Tyle ode mnie dziękuje "Wesołych Świąt"

Lanek  

Decyzja 48h

• Junior Admin
Opublikowano

8:06 Najpierw spojrzał dół i dopiero potem poprawił celownik na model B-

9:34 Niby normalna pozycja do sprawdzenia, ale jakoś pewnie w model B+/-

9:44 Czekasz aż wyjdzie na pewniaka i jeszcze ten peek na okno potem xD B+

21:27 Po modelu B+

22:24 B-

23:10 Dość sztywne granie na modele B+

Uprzedzając twoje pytanie z innej sieci; nie, nie dostaniesz UB wpłacając kwotę na jakiś cel charytatywny :beka:

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.