Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick:
.davvy

Link do profilu Steam oraz SteamID:
Non Steam 

Jakie jest Twoje doświadczenie?:
Gram w Counter-Strike od no ponad 12/13  lat, zarówno na serwerach publicznych, jak i społecznościowych, takich jak Katujemy.eu. Doskonale znam zasady gry oraz regulamin serwera, co pozwala mi skutecznie rozwiązywać konflikty i dbać o porządek na serwerze. Mam doświadczenie w zarządzaniu społecznością – wcześniej pełniłem rolę administratora na innym serwerze, ponad 5 lat temu również COD MOD gdzie odpowiadałem za egzekwowanie zasad, pomoc graczom oraz organizację eventów.  Cenię sobie grę fair-play, a moim celem jest zapewnienie pozytywnej atmosfery dla wszystkich graczy.

Staż na serwerze:
Moja przygoda z serwerem zaczęła się jeszcze przed oficjalnym startem poprzedniej edycji, co oznacza, że miałem okazję obserwować, jak serwer się rozwijał i zmieniał. Od tamtej pory regularnie gram, poświęcając serwerowi dużo czasu i zaangażowania. Dzięki temu doskonale poznałem mechaniki rozgrywki, zasady oraz potrzeby społeczności. Wielu graczy mnie kojarzy, ponieważ staram się aktywnie uczestniczyć w życiu serwera, tworząc przyjazną atmosferę i pomagając nowym osobom w adaptacji. Moje doświadczenie i czas spędzony na serwerze sprawiły, że potrafię szybko reagować na różne sytuacje i znam większość problemów, z którymi mogą zmagać się gracze. Cenię sobie dobrą zabawę, fair-play i współpracę, co zawsze starałem się promować wśród społeczności.

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
Chciałbym m zostać administratorem, ponieważ zależy mi na utrzymaniu przyjaznej atmosfery i porządku na serwerze, który jest dla mnie ważnym miejscem do gry i spędzania czasu. Znam społeczność oraz zasady serwera, dzięki czemu czuję, że mogę skutecznie wspierać graczy, pomagać nowym osobom i rozwiązywać konflikty. Pełnienie roli administratora to dla mnie szansa, aby jeszcze bardziej zaangażować się w rozwój serwera i dbać o jego dobrą reputację. Uważam, że moje doświadczenie, zaangażowanie i pozytywne relacje z graczami sprawiają, że mogę wnieść wiele dobrego do zespołu administracyjnego.

Mutacja głosu (TAK/NIE):
TAK

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Tak

Kontakt:
Forum, Discord
( .davvy ツ )

Skala znajomości obsługi admina (1/8):
no można powiedzieć, że mocne 5

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):
Tak

https://www.gametracker.com/player/.davvy/54.38.48.3:27015/

Edytowane przez .davvy
Opublikowano

Miałeś ponad 3 tygodniową przerwę od grania na naszym serwerze, po czym wróciłeś na reset i po dwóch dniach piszesz podanie. Zdecydowanie za szybko, rozegraj się dłużej, daj się poznać społeczności na serwerze i przede wszystkim zadbaj o steama, bo jest to podstawowy wymóg aby sprawować funkcję admina.

• Dzięki 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.