Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:ReD_BulL
Nick admina banującego: @ BeFFu
Data/Mapa: DD2 snow Steam. Dnia 21.12.2024
ID: DD2 #1 
Opis sytuacji: Rozpoczęła się mapka. Grając w TT wyszedłem z innymi graczami z anarchii i no wiadomo atakowałem CT. Byliśmy za skrzynią przed anarchią się leczyć i co jakiś czas wychodziliśmy aby zabijać:D No i jak strzelałem to dostałem bana. Dodam, że średnio ogarniam demka z htlv czy jak to się nazywa. Gram u was już od jakiegoś czasu i mam zawsze kupionego VIPa od kilku miesięcy. Nie inwestowałbym w VIPA co miesiąc by cheatować. Moje staty i sposób gry potwierdzają, że niekiedy lamię jak nie wiem co :) Prośba o unbana i możliwość gry dalej. Mam nagrane wideo z 10 minutyowej gry ale nie mogęgo tu wgrać bo macie 4,8 mb tylko pliku a mój ma 356mb. Mogę podesłać wetransferem na maila. 

• Haha 1
  • Inwestor
Opublikowano

Zostałeś zbanowany z pkt. 

• §1.7. Zakazane jest spamowanie (u@), wykorzystywanie błędów map (txt) ,wspomagaczy, wszelakich skryptów oraz w tym specjalnych komend (cl_lw 0 | cl_lc 0 | cl_minmodels | gl_monolights 1) ułatwiających grę.

Dokładnie chodzi o te komendy "cl_lw 0 | cl_lc 0"  musisz je zmień w cfg na cl_lw 1 i cl_lc 1. 

Na serwer będziesz mógł wejść o godz 18:15

Link do bana: https://ab.katujemy.eu/ban_list.php?bid=1028 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.