Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: kefir //wczesniej Kapitan Cwel i KFR
Link do profilu Steam oraz SteamID: steamcommunity.com/id/kefir3m
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Wiele lat swojego życia poświęciłem na tworzenie i rozwój różnych sieci (cs 1.6/ cs1.6+csgo, zasadniczo tylko cs2 nie tykałem). Tworzyłem od podstaw serwery do 1.6, i rozwijałem csgo. Jeśli ktoś kiedyś obracał się w tym świecie to może mnie jeszcze pamiętać, czy dobrze czy źle :D Myślę że w tym czasie udało mi się zdobyć trochę doświadczenia i mogłem dokładnie poznać zasady działania tej gry ;) Myślę że gdyby serwer spadł z rowerka bez większego problemu byłbym w stanie postawić go na nogi xD 
Staż na serwerze: Gram z przerwą od marca/kwietnia

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: W godzinach nocnych/późnych wieczornych kiedy głównie gram często brakuje administracji dzieją się dantejskie sceny, zwykle ludzie mają regulamin tam gdzie polacy byli wdg Zbigniewa S po wyborach. Zwyczajowo nie mylę się przy ocenie czy ktoś gra czysto czy nie. 

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam/DC/Fb
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6 (kiedyś dałbym zdecydowane 8 albo i dopisał 9 :P ale lata przerwy od amxx swoje zrobiły)
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

Opublikowano

Nick Kapitan  Minutes Played: 538

Nick Kefir Minutes Played: 124

Brak zainteresowania na forum i słaby staż na serwerze.

Na plus zmiana nicku.

Na ten moment jestem na NIE.

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano
Godzinę temu, camelovy napisał(a):

Nick Kapitan  Minutes Played: 538

Nick Kefir Minutes Played: 124

Mało czasu na serwerze, widziałem Cię tylko kilka razy. Minuty same o tym  świadczą.

Nie 

Opublikowano

- Słaby GT,

- Mały staż na serwerze,

+ Steam i wiek

Na ten moment jestem na Nie, pograj z nami trochę dłużej i daj się poznać innym.

Opublikowano

[ - ] Staż na serwerze (mało kiedy cie widze)
[ + ] Steam
[ + ] Wiek
[ - ] Poprzedni nick Tzw "Cwel"
[ + ] Kontakt

Opublikowano

Na ten moment jest dla Ciebie za wcześnie by wchodzić do naszej ekipy administracji. Jesteś za krótko na serwerze jak i na forum. Pograj dłużej, odwiedzaj forum i spróbuj ponownie gdy uznasz, że będziesz gotowym kandydatem do bycia adminem.

Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.