Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Huzar
Nick admina banującego: Panda41
Data/Mapa: 21.12.2024 13:15
Steam ID: 76561198152397984
Serwer (mod): Cod Mod 301 lvl                         
Opis sytuacji: Napisałem że jutro reset cod mod 201 lvl i ban za reklame a nic nie ma zadnej informacji z mojej strony jaki serwer albo sieć ...

123.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak na Twoim screenie - zareklamowałeś konkurencyjny serwer z informacją, że jutro mają reset. Dla mnie jest to jednoznaczna reklama innego serwera, niepowiązanego z katujemy.eu. A w naszym regulaminie jest kategoryczny zakaz reklamowania innych serwerów z innych sieci, dodatkowo kary za to są surowe: 

§5.6 Reklama stron, projektów bądź serwerów niepowiązanych z Katujemy.eu – blokada permanentna. oraz

§1.14 Zabrania się następujących rzeczy

• reklamowania stron, projektów bądź serwerów niepowiązanych z Katujemy.eu;

W taryfikatorze jest za to blokada pernamentna. Wywołałeś dyskusję o innym serwerze, gracze mogli zainteresować się tym tematem i potencjalnie mogłeś zachęcić kogoś do grania na innym serwerze, czyli zadziałałeś na szkodę serwera, a grając na naszym serwerze obowiązuje Cię znajomość regulaminu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.