Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: xshnetzx

Nick admina karającego: Elqu

Data/Mapa: Mirage 17.12.2024 

SteamID: STEAM_0:1:439754415

Serwer (mod): OM#1

Opis sytuacji: Był cheater na serwerze, puscily mi emocje na czacie i dostałem gaga na 1 dzień, bez zadnego ostrzezenia. Wiem, ze nie powinienem, lecz puscily mi troszke emocje, przepraszam. 

Opublikowano

Dzień dobry,

Oglądając jednego z graczy który wydał mi się podejrzany, zaobserwowałem na czacie lub/i usłyszałem na Voice Chat'cie że jeden z graczy jest odpalony (jeden z przykładów):

image.png.1255276a8e625161007928d13bbf833d.png

Po zakończeniu obserwacji jednej osoby przeszedłem do podejrzanego zgłaszanego na serwerze i do bana również obserwowałem czat:

image.png.3b24d51fd5a078fdeab3fae75faa674b.png

image.png.b7500be44804d9d7d94c9ed841ef856e.png

jako że nie chciałem zdradzać swojej obecności do wystawienia werdyktu, silence został wystawiony po zbanowaniu gracza podejrzanego o WH - stąd również miałe sposobność obserwować wielokrotne łamanie pewnych ustalonych zasad.

Odwołując się  do regulaminu:

§3.14 Zakazane jest obrażanie graczy/rodziny/używanie obrazliwych nametagów (Upomnienie | Czat 60 min - 1440 min  | Mikrofon 60 min - 1440 min - Permanentnie).

§3.5 Cheaty zgłaszamy adminowi poprzez wpisanie komendy  !report /u@ a nie na sayu (Upomnienie | Czat 60 min - 1440 min | Mikrofon 60 min - 1440 min).

Jeżeli bardzo się czepiać słów  i pewnych form interpretacji obrażania kogoś do kogo pała się nienawiścią (a taką można wyczuć) o osób homoseksualnych to: §3.26 Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz propagowania nazizmu, faszyzmu oraz wszelkich jego form. Zakazane jest też propagowanie nienawiści w stosunku do osób o odmiennej rasie, orientacji czy o odmiennych poglądach politycznych. (Ban 1440 min - 10080 min, *za zgodą właściciela/opiekuna serwera można nadać bana PERMANENTNEGO*).

Dodatkowo:

§4.1. W przypadku kolejnego łamania regulaminu przez gracza administrator ma prawo przedłużyć karę dwukrotnie.

§4.4. Administrator może podjąć decyzję o podwyższeniu kary, jeśli sytuacja tego wymaga.

Biorąc pod uwagę powyższe, kara została dostosowana zgodnie z moim doświadczeniem, tym ilu krotnie postanowiłeś zwrócić uwagę na to że ktoś jest odpalony i przy okazji go obrazić.

Życzę miłego dnia!

Elqu

• Uwielbiam 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Obędzie się bez oznaczenia opiekunów, bo kara mieści się w taryfikatorze jak i dowody są dość mocne więc blokada zostanie. To, że ktoś się pali to nie znaczy, że możesz rzucać mięsem na prawo i na lewo.

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.