Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dowodca Plutonu Vuego 

Nick admina karającego: Pochybel

Data/Mapa: 16.12 godzina okolo 20 de westwood

SteamID: 76561199131297500

Serwer (mod): losowe moce

Opis sytuacji:dzien dobry otrzymalem mute na 1 dzien za to ze obrazilem goscia ktory wbil  do mojego teamu zaczal mnie wyzywac i zreszta 2 inne osoby  o nicku Postawelek Katujemy.eu i (ツ) wiec nie pozostalismy mu dluzni no bo jednak jak ktos nas wyzywa to nie bedziemy siedziec cicho wiec tez go obrazilismy co bylo uzasadnione wczesniejsza prowokacja i wyzwiskami w nasza strone i my otrzymalismy mute a ten co nas wyzywal czyli SentinoCheater nie otrzymal nic a wiec uwazam ze moj mute byl niesluszny poniewaz zostalismy sprowokowani jego wczesniejszymy obelgami na nas i w dodatku chcialbym zlozyc skarge na administatora pochybel ktory nie slusznie naklada mute dostalem juz od niego wczesniej jakeis muty ktorey byly tez bezpowodu jak i chociazby  Postawelek katujemy.eu wiec wnioskuje o zdjecie blokad na voice chat z naszych kont jak i rownie zabranie permisji pochybelowi. pozdrawiam i czekam na odpowiedz  a i chcialbym zaznaczyc ze wypowiadam sie tez w imieniu moich przyjaciol uwczesniej wymienionych ktorzy otrzymali mute 

• Haha 2
Opublikowano

Witaj,

Chciałbym odnieść się do skargi zgłoszonej przez gracza Dowodca Plutonu Vuego w związku z nałożonym mutem. Przez kilka map byłem świadkiem Twoich wyzwisk w kierunku innych graczy, a sytuacja stawała się coraz bardziej napięta. Choć początkowo nie reagowałem i powstrzymywałem się od nałożenia muta, wynikało to z faktu, że rozmawiałeś głównie z kolegami, a twoje teksty wydawały się im nie przeszkadzać. Niestety, sytuacja zmieniła się, gdy gracz SentinoCheater zwrócił uwagę na styl Waszej gry z zeusami i wyczekiwanie w różnych miejscach na zabicie.(powiedział on coś w stylu "czemu wy gracie ciągle zeusami, to już jest męczące i przez to gracze wychodzą" nie obrażając nikogo w żadnym stopniu)

Gracz ten miał dość czekania do ostatnich sekund rundy, aż w końcu padnie ofiarą Waszej pułapki. Z resztą nie tylko jego irytowała wasza rozgrywka, ponieważ dostałem wiele zgłoszeń, aby w jakiś sposób na to zareagować. Jego reakcja była wyraźnym sygnałem, że styl Waszej gry stał się uciążliwy, co niestety nie spotkało się z pozytywnym przyjęciem z Waszej strony. Zamiast podjąć dyskusję, gracz Dowodca Plutonu Vuego oraz (ツ) w brutalny sposób zaatakowali SentinoCheater, używając licznych wyzwisk i niecenzuralnych słów.

Pomimo wcześniejszych upomnień, gracz nie wykazał żadnej zmiany w swoim zachowaniu, dlatego podjąłem decyzję o nałożeniu muta. Twoja reakcja i odpowiedź na czacie też nie dały mi wyboru, aby nałożyć tą kare również na możliwość czatowania.

Chciałbym zaznaczyć, że pomimo moich licznych wcześniejszych  interwencjach, gracz Dowodca Plutonu Vuego nadal uważa, że kara jest niesłuszna. W związku z tym, po rozważeniu sytuacji, uważam, że przedłużenie muta będzie odpowiednią reakcją, aby w przyszłości nie było wątpliwości co do konsekwencji takiego zachowania.

Nad Panem postawelekiem nie będę się dużo rozpisywał ponieważ on doskonale wie za co dostał muta i jest on adekwatny do tego jakim językiem posługuje się On na serwerze. Mam nadzieję, że gdy minie mu tygodniowa kara na używanie voice chatu zmieni swój styl rozmowy i będzie stwarzał pozory kulturalnej osoby.

Lanek  

Decyzja 48h.

• Junior Admin
Opublikowano

Z dostępnych materiałów decyzja jest taka, że mute'y zostają. To, że ktoś was prowokuje to nie znaczy, że możecie go zwyzywać. Macie już dużą historię blokad więc kolejne będą co raz dłuższe aż do blokady pernamentnej.

Reszty nie będę tutaj ogarniał, bo to jest dział do odwoływania się. Jeśli was ktoś wyzywał to jest poddział skarg na gracza w dziale serwera (tylko już teraz uczulam, że bez dowodów nie będzie ta sprawa rozpatrywana). 

• Przykro mi 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.