Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Spavn

Data/Mapa:16.12.2024 17:41/Mirage

SteamID:STEAM_0:1:444621889

Serwer (mod): Mirage #2                          

Opis sytuacji:Dostałem bana za "WH" chciałbym zobaczyć żeby ktoś bardziej kompetentny sprawdził demo i ocenił je ,ponieważ ban jest nie słuszny Zrzutekranu2024-12-16174254.png.47c364233a2f91cb71cfd40529b2fc37.png

Opublikowano (edytowane)

Demo https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20241216-1659-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Witam oto moja rozpiska demka:

18:22 - Też ciekawie wcelowany wyjście z apartów A
21:34- 21:40- Też ciekawe z awpy B wcelowany w ścianę i na model jak patrzy plecy od CT kiedy gracz idzie na shifcie(Można zobaczyć 1|2 jak sie lokuje celo w ścianę i na model)
20:40- Akcja CT skraca na shifcie apsy b i celo idzie na ścianę i model kiedy cofa się enemy na shifcie on peekuje idealnie na plecy
27:26 - CT skraca apsy na shifcie i nie mógł wiedzieć że ctk idzie na plecy odwraca sie i czeka już idealnie wcelowany
28:20 - Idealnie celo się lokuje na model gdzie ct stoi a nie wie o nim gdzie sie znajduje
28:30- Słyszy enemy na respie a o drugim pierwsze nie wiedział ale nagle  ciekawym trafem szybko peekuje enemy który znajduje się plecami odwócony na jungli szybkie coś info ;)
42:19 do 49:09 - Celo lokuje się na modelu w ścianie na exicie i czeka cały czasy na wychelenie CT

Bana dostałeś ode mnie za to że cały czas idealnie wychodziłes na plecy możliwe że jakieś info z Discorda poszło

Tyle ode mnie resztę zostawiam UBT

Pozdrawiam

Edytowane przez Jaggerboom
Lanek  

Decyzja 48h

• Junior Admin
Opublikowano

18:22 - Widział z 30 sekund wcześniej jak ktoś się tam chował, po zejściu smoke'a sprawdził B-

20:40 - Tutaj też nic dziwnego nie widzę B-
21:34 21:40 - Teammate patrzy mu jungle/conna więc gdzie miał patrzeć? Logiczne zagranie. Przeskoku to ja tam nie widzę B-
27:26 - To jest dziwne zagranie, ale też widział, że nikt pałaców nie pilnuje B+/-
28:20 - Peek na trójki, przypadek, że model jest za ścianą. Zresztą nawet celownik się nie pokrył z modelem B-
28:30 - Jeśli chciał wyjść z kanapki to musiał spojrzeć jungle. Tymbardziej bezsensu czasówka, bo jeśliby wiedział, że tam ziutek plecami afczy to by sobie najpierw wyczyścił CT, który był większym zagrożeniem B-
42:19 - Nic ciekawego B-

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.