Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gucioch

Odwołanie od bana - ✘Gucioch™✘ Katujemy.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick:✘Gucioch™✘ Katujemy.eu

Data/Mapa: 12.12.2024 / Mirage #3

SteamID:  76561199759686202

Serwer (mod): om3   

Opis sytuacji: Zabiłem 3 ludzi na Bombsite B pod w ostatniej rundzie i dostałem bana nie wiem z jakiego powodu jak nie mam cheatow.

Edytowane przez Gucioch
Opublikowano

:mmeowdy_hi:

https://tv2.katujemy.eu/7/dema//auto-20241212-1620-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

8:22 - Z mołotowa zmieniłeś na broń, słysząc, że ktoś podchodzi rampę. Zanim przeciwnik wychylił, Ty już zacząłeś strzelać, pewny siebie, nie zwracając uwagi na to, że mógł się cofnąć.
12:07 - Rzuciłeś smoka na rampę, patrząc na schody, czy nikt nie stoi, po czym zauważasz, że ktoś jest, i postanawiasz się cofnąć.
12:29 - Nie powinieneś słyszeć przeciwnika z shorta, ale go zauważasz przez ścianę i już czekasz wcelowany.
12:46 - Celujesz idealnie celownikiem za przeciwnikiem, stawiasz celownik w miejscu prawdopodobnego zauważenia wroga i zaczynasz do niego strzelać.
15:26 - Nie słyszysz, gdzie Twój przeciwnik idzie, ale pewnie celujesz na drabinie na drewnie.
18:08 - Widać, jak celujesz przez smoka idealnie na głowę przeciwnika, nie wiedząc, że ktoś tam jest, ale nie trafiasz.
39:55 - Widać, jak Gucioch spojrzał w prawo, aby zobaczyć, ilu wrogów idzie na bombsite B.
40:23 - Zabijasz osobę z przeciwnej drużyny w apsach, po czym biegniesz do jungli i zabijasz drugiego w minucie.
40:33 - Spoglądasz na shorta, widząc przeciwnika bez żadnego info od drużyny, po czym celujesz, czekając na przeciwnika. Zauważasz, że kieruje się na side B, idziesz automatycznie do kuchni.
40:41 - Zaczynasz rozbrajać bombę, po czym idziesz celownikiem równo z przeciwnikiem, gdzie on idzie na shift.
42:00 - Wyłączasz lunetę w AWP, aby zobaczyć, czy ktoś jeszcze idzie w minucie.
42:44 - Nie słychać skoku, który wykonał przeciwnik, a Ty już zanim upadł, zacząłeś na niego celować.

.kaskader  

Decyzja do 48h.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nawet nie będę rozpisywał czasówek, wystarczy pooglądać jak grasz, latasz celownikiem przez ściany. Latasz na obvious WH i się jeszcze odwołujesz. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.