Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
wuzelove

"Czy jeżeli byłoby...?" Pytanie na dziś 16/12/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS 1.6 CLASSIC
Opublikowano

Zależy jeśli żyć jako bogacz to czemu nie, a jeśli na odwrót to co tyrać wieczność? Wtedy podziękuje.

• Lubię to! 5
  • Donator
Opublikowano

Uważam, że przez ograniczony czas w życiu człowieka wiele chwil (jak nie każda) ma swoją wartość, które przez życie wieczne mogłyby stracić jakikolwiek sens. Więc jestem na nie z życiem wiecznym :P

• Lubię to! 4
  • Inwestor
Opublikowano (edytowane)

Tu na Ziemi nie, bo ja po śmierci trafię do nieba, które jest lepszym miejscem i tam będę żyła wiecznie, gdyż tak mówi Pismo Święte.

Edytowane przez Sharana
  • Lubię to! 4
Opublikowano

Nie, wizja zycia wiecznym moze wydawac sie fajna ale przestaje taka byc gdy widzisz jak wszyscy twoi bliscy umieraja a ty stoisz w miejscu

• Lubię to! 4
  • Donator
Opublikowano
35 minut temu, ayo.77 napisał(a):

Nie, wizja zycia wiecznym moze wydawac sie fajna ale przestaje taka byc gdy widzisz jak wszyscy twoi bliscy umieraja a ty stoisz w miejscu

Podpinam się

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano
1 godzinę temu, ayo.77 napisał(a):

Racja

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Opublikowano

Myślę, że nie. Na wszystko przychodzi czas a wizja życia wiecznego nie jest zbyt satysfakcjonująca 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Raczej nie, zważając na sytuację jakie nie raz spotykają nas to czasami po paru latach ma się dość tego życia a co dopiero żyć wiecznie 

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.