Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
KUZO

Odwołanie od kary - 🅚🅤🅩🅞

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: 🅚🅤🅩🅞

Data/Mapa: 8.12.2024 godzina 18.09

SteamID: 

STEAM_0:0:922427757

Serwer (mod): MIRAGE #1                              

Opis sytuacji: Sprawa wyglada tak: wbija na serwer sou a kolega zaczyna wyzywac innego gracza podejrzanego o cheatowanie. Kolega nazwal go c wordem wiec powiedzialem mu zeby tak nie mowil poniewaz sou za cwela ( za slowo cwel) mutuje.  Nastepnie powiedzialem ze wczoraj dostalem muta na 24h ale nie chcialo mi sie od niego odwolywac bo nie mam czasu na takie rzeczy. Nastepnie dostalem muta parnamentnego oraz napisalem na czacie : "za co ?" po napisaniu tego dostalem  muta na czacie pernamentnego i sou wyszedl z serwera.

@  LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK a niema tego gdzies nagranego na demku czy cos bo wiesz on moze powiedziec ze tak nie bylo i ch*j 

@  S0u Po pierwsze nie nazwalem sitru "cwelem" i nie wiem poco to wymyslasz to po pierwsze. po drugie prawda jest ze smialem sie z tego ze odpisal mi na podanie ze "podanie napisane na kolanie". Wczoraj prawda ze nazwalem ileq konfidentem i cwelem i dostalem za to kare muta i gaga na 24h. za nazwanie gracza konfidentem i cwelem szczegu ze on jak ciebie nie bylo nazywal mnie psem, dziwka, fafik czy jakos tak wiec nie wiem czy nalezy sie perm. ale sitru nie wyzywalem bo nic do niego nie mam.

i chcialem ci powiedziec sou ze jak nie bylo tego ilqa normalnie z toba gadalem, pomagales itp a potem nie wiem jakby kto inny gral XD.

Sou ja sie przyznalem do wyzywania ileq przeciez to wszystko jest na histori mutow i moich nickow ale ty oskarzasz mnie o nazwanie administratora czy tam opiekuna "cwelem". pozatym bylem sprowokowany przez ileq ktory nazywal mnie psem, fafikiem i tak jak juz pisalem (sprowokowany do wyzywania ileq a nie sitru)

a za moj nick tak samo zostalem ukarany banem na 2h.

czekam jak pokazesz dowod na moje rzekome wyzywanie sitru.

@ LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK  tylko wiesz ten mut na 1 dzien to bylo tak naprawde moje pierwsze ostrzezenie.. dostalem to ostrzezenie i postanowilem zluzowac grac na chillu i sie z nikim nie wyzywac i wchodze do gierki po ukonczonym mucie zeby pograc sobie i pogadac z osobami z serwera az tu nagle dostaje muta z du*y a sou zamiast wytlumaczyc powod wychodzi a pozatym to moje tak naprawde pierwsze przewinienie. A powodu gaga dalej nie znam :/

Edytowane przez KUZO
  • Haha 2
  • Opiekun CS 2
Opublikowano (edytowane)

Przede wszystkim to nie rób z siebie ofiary bo nią nie jesteś. Zaczynając od początku za co dostałeś mute i gaga na 24h  to tak wczoraj wchodzę na serwer pytasz się mnie coś o gracza ileq1 potem zaczynasz go wyzywać od konfidentów serwerowych wyciągając przy tym sytuacje która miała miejsce ponad rok temu w szeregach administracji i z tego co się dowiedziałem wczoraj już niejednokrotnie to robiłeś, przy którejś z kolejnych rund nazwałeś jednego z opiekunów a mianowicie @ sitru  "cwelem" za to, że odrzucił ci podanie na admina z powodem "Podanie napisane na kolanie" w następnym meczu znowu zaczynasz coś gadać o tej sytuacj do ilqa a on ci odpowiedział, że "nie jesteś na jego poziomie by z nim rozmawiać" a ty zamiast zakończyć tą gadke dalej to robiłeś więc dostałeś mute i przy okazji gaga. Co do dzisiejszej sytuacji dogadałem się wczoraj z @ sitru , że za twoje wczorajsze słowa obrażające go masz dostać perm mute i gaga, dostałem infomarcje od jednego z naszych adminów, że jesteś na serwerze więc wszedłem tylko po to by cię ukarać

EDIT: Większość tych słow była na voice chacie ale udało mi się znaleźć w chat logach 2 sytuajce jedna z nickiem obrażającym gracza ileq a druga zaraz po tym jak dostał mute na 24h

EDIT2: Włączyłem sobie przed chwilą demko z godziny 17:04 z dnia 7.12 w minucie 43:42 padają takie słowa z twoich ust: "jakiś sicwel czy ktoś tam napisał mi że napisałem podanie na kolanie" Jeśli jest potrzeba to mogę obejrzeć również 2 demko gdzie padł mute i gag dla gracza 

image.png.a20e769a1335b388d58b8a37829c7da5.png

image.png.8592b77ae1a264622c588ec7a4d83e7e.png

Edytowane przez S0u
Lanek  

Rozumiem, że wszystko było na voice chacie? Jeśli coś było na pisemnym to byłoby miło jakbyś jakiś log wrzucił.

• Uwielbiam 1
  • Sponsor
Opublikowano (edytowane)

Witam.

Z racji iż jestem w robocie nie miałem możliwości odpisania odrazu więc informacje były przekazywane przez mojego admina @  S0u

Sprawa wygląda następująco oskarżony został permanentnie ukarany na chacie jak i na voice chat za swoje wielokrotne łamanie regulaminu.

Kara została nałożona za porozumieniem zarządu Only Mirage #1 i takowa kara zostaje.

Pozdrawiam @ sitru

Edytowane przez sitru
  • Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.