Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:dahsda8y128k

Data/Mapa:19:22 4.12.2024 Mirage

SteamID:76561199787394978

Serwer (mod): Only Mirage 3                               

Opis sytuacji: Witam znowu otrzymuje bana za wh pomimo ze go nie uzywam byla to zwykla akcja na ct ze sprawdzaniem miejscowek na pistoletowce oraz zwykle kille na midzie prosze o sprawdzenie demka poraz kolejny pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

:mmeowdy_hi:

Nie mogę dać linka do dema, więc.. dopisze tu, że było to demko  z dnia 4.12.2024 z godziny 19:03

- 6:09, Peakował idealnie w momencie z rywalem moordeksem, mógł być to zwykły fart ale pozostaje niesmak

- 10:07, Wcelowanie się przeciwnika przez ścianę okna

- 11:30, W momencie w którym przebiegłem do TV-room'a zamiast na mida, podejrzany od razu zrotował na B,
- 13:30, 13:33  Podczas gdy przeciwnik przeskakiwał z krzesła na short'a, podejrzany spojrzał w dół (nie mając informacji o przeciwniku), ale nie wiedział, że ten ma dj więc   zdziwił  się gdy zobaczył go na górze, dosłownie chwile później jest książkowy przykład Wallhack'a podejrzany leciał celownikiem przez ścianę za graczem.

- 19:17 Podejrzany ruch celownika.. zaczął biec do prawej i nagle cofnął się w lewo poprawił celownik przez ścianę i dopiero wtedy peeknał
- 19:25 Czy ja muszę coś dodawać w tej kwestii? Podejrzany peekuje z celownikiem na mojej głowie przez ścianę.., potem sprawdza lewą stronę dla niepoznaki i wraca wcelowany przez ścianę  we mnie .

Pozdrawiam ayo~~

Edytowane przez ayo.77
.kaskader  

Decyzja do 48h.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

6:09 - b-

10:07 -  raczej normalny pick b-

11:30 - Zrobił tak bo nie zrobiłeś picka na mida to już logicznie myśląc wiadomo, że pobiegłeś na b przez TV ROOMA b-
13:30, 13:33  - raczej b-, widać model skaczącego terrorysty.

19:17 -  b-, celownik raczej się trzyma na wysokości głowy.

19:25 - tutaj dość dziwna akcja b+/- nie mógł o tobie wiedzieć, ale zostało was dwóch.

Ostatnia akcja jest trochę podejrzana, ale nie mogę zostawić mu bana za takie coś bo mógł być to przypadek.

Gracz otrzymuję UB.

• Dzięki 1
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Opublikowano

Admin nie zgadza się z decyzją, moja analiza demka:

6:09 -b

10:07 -b

11:30 -b
13:30, 13:33  -b

19:17 -b

19:25 -b

Nic ciekawego. Podtrzymuję decyzję.

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.