Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Fatima

Czy zdarzyło Ci się...? "Pytanie na dziś 05/12/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak :) bo z dnia poprzedniego miałem takiego kaca , że sam zapach alkoholu doprowadzał do nineprzyjemności :D:D

• Haha 2
Opublikowano

Oczywiście, że nie. Sylwester to jedyny taki moment, gdzie każdy pije ( w moim otoczeniu ). Wiadomo jak trzeba kierować to trzeba, aczkolwiek lepiej się napić wodeczki i wracać 10 km z buta ( jak 3 lata temu ) niż kierować i nie czuć tego VIBU jak wszyscy. 

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Jestem abstynentem od 2 lat i to będzie trzeci sylwester na trzeźwo :beka:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie spożywam alkoholu także każdy Sylwester jest u mnie trzeźwy. Jestem zdania, że alkohol nie jest wyznacznikiem dobrej zabawy a i bez niego można się fajnie bawić 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Spędziłem 2 sylwestry z znajomymi tam poleciałem ostro w tamtym roku byłem w górach wypiłem może kieliszek szampana, a w tym roku raczej nie dotknę niczego alkohol totalnie mi zbrzydł 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Zdarzały się na trzeźwo, ten możliwe że też będzie trzeźwy

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

W tym roku będę niestety pozdrawiam z gastro 🫡😳

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Odkąd się urodziła moja córka, sylwester wygląda tak, że wypiję lampkę szampana z rodziną i kładę się spać po fajerwerkach. 🥲

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

TAK  :ok:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Tak i to nie raz raz przez to że z dziećmi ,a wcześniej jakoś często  musiałem pierwszego stycznia   być kierowcą  :(( a w tym roku to już masakra córkę mam w szpitalu  raczej nic 

Edytowane przez H3cToR
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Sylwester jest dniem który cały świat świetuje Nowy roku z Alkocholem czy bez niego.

Ten rok nie będzie trzeżwy  :) 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.