Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Fatima

Czy masz doświadczenie...? " Pytanie na dziś 03/12/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Właśnie nie, bardzo chciałbym się nauczyć, może kiedyś będzie taka okazja :hehe:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Ciężko powiedzieć rok temu pojechałem po raz pierwszy w góry z teściami i swoją dziewczyną powiedzieli, żebym wziął sobie instruktora i żeby mnie nauczył, ale uparłem się że szkoda mi kasy na jakiegoś typa który będzie mnie uczyć jak mogę nauczyć się samemu po około 2 godzinach już nauczyłem się normalnie jeździć i nie stanowiło nic dla mnie problemu na snowbordzie się nie uczyłem, ale myślę że też by nie było to jakieś trudne do osiągniecia jeśli chciałbym spróbować.

Najgorszym co istnieje w jeździe na nartach i z czym miałem problem to wbicie tych butów w te sk***iałe narty 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Na nartach tak ale to jednorazowo a sam stok miał oszałamiające 2 metry ale na pewno chciałbym się nauczyć jeździć na snowboardzie

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Nigdy nie jeździłem, a bardzo chciałbym kiedyś spróbować jazdy na nartach.

Fatima  

Ja tak samo.. tyle razy byłem w górach, ale nigdy nie jeździłem 😂🥲

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Kiedyś jeździłem na snowboardzie regularnie, bo często z rodzicami jeździłem w góry. Jednak od kilku lat nie miałem z nimi styczności i chyba trzeba pomyśleć nad wyjazdem w tereny górzyste.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Brak doświadczenia, ponieważ nie było jeszcze takiej okazji żeby się przejechać na nartach czy snowboard. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie, ale pragnę spróbować kiedyś obu sposobów na jazdę po śniegu.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Niestety nie ale  mam umiejetnosci   jeździć na łyżwach  . Jest to tez bardzo fajna zabawa i frajda z jazdy 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie miałem okazji nabrać takiego doświadczenia

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Za cholere NIE :KEKW:

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.