Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: 𝑺𝒏𝒂𝒛𝒛

Data/Mapa:  12:03 / 02-12-24 | Mirage #1

SteamID:  STEAM_0:1:899138034

Serwer (mod):  S0u | OM1                 

Opis sytuacji: Gralem średnio czasem zabijałem czasem za 0 i nie rozumiem dla czego nagle dostałem bana, nie zrobiłem nic co mogło by to spowodować 

Edytowane przez Snazz
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Link do demka: https://tv2.katujemy.eu/0/dema//auto-20241202-1153-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

Rozpiska:

4:33 celuje idealnie pod schody jakby wiedział, że za chwile wybiegnie mu z tamtąd przeciwnik
4:43 spojrzenie się przez ścianę praktycznie w pozycje oponenta i potem nieudolna próba skoku na schody
5:44 dziwny lock na głowie w ostatnim momencie jak strzela się z przeciwnikiem

8:14-8:16 najpierw lock celownika na głowie a chwilę po zabiciu celownik przeskakuje na 2 przeciwnika wychodzącego z rampy

• Zasłużony
Opublikowano

Witam, oto moja ocena:
4:33 Czy idealnie? Nie powiedziałbym, kiedy przeciwnik już wychodził on sam się ruszył, co może go clearować. -B
4:43 +-B
5:44 Aim-Lock'a tu nie widzę, zbanowany ledwo to trafił i w dodatku te poprzednie strzały nie były celne. -B

8:14-8:16 +B

Nie jestem w stanie zostawić bana ze względu na jedną +B-akcję. Zbanowany otrzymuje UB.

• Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.