Mocarny Zbigniew Posted Thursday at 09:08 PM Share Posted Thursday at 09:08 PM (edited) Twój nick: ----------- Data/Mapa: Mirage #4 SteamID: 76561199242032047 Serwer (mod): Remise nick miała osoba co mi bana wlepiła Opis sytuacji: godzina 22:03-22:05 dostałem perma za to że grałem normalnie nic nie używam proszę o podanie konkretnych powodów bana Admin napisał że mam tylko 700 godzin chyba zabolało że aż tak mało Z góry dziękuje A i poproszę wszystkie dowody czaro na białym a nie stwierdzasz po jednej akcji ze mam wh Edited Thursday at 09:30 PM by Mocarny Zbigniew Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted Thursday at 09:19 PM UNBAN™ CS 1.6 UNBAN™ CS 2 Share Posted Thursday at 09:19 PM @ Rimsiie Wiesz co robić, 24h - czas start. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocarny Zbigniew Posted Friday at 09:28 PM Author Share Posted Friday at 09:28 PM Siemno mineło 24h i nie ma dowodów halooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted Friday at 09:33 PM UNBAN™ CS 1.6 UNBAN™ CS 2 Share Posted Friday at 09:33 PM Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts