Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Playdoh
Nick admina banującego: Łasica
Data/Mapa: 28 Nov 2024 - 19:11:12 de_dust2
Steam ID: STEAM_0:0:48733440
Serwer (mod): de_dust2
Opis sytuacji: Gram prawilnie i dostaję bana, nawet testowałem wargods, czy zadziała po zmianie na legacy cs 1.6
https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2987687
Demko:
megawrzuta.pl/en/xuh6wrkz

Odwołanie x2, bo .kaskader nie lubi lepszych graczy i nie dał sie nawet wypowiedzieć.
Odpowiadając na rozpiskę Łasicy z pierwszego odwołania.
Nie wiem na jakich ustawieniach gra Łasica, ale polecam zmienić rozdzielczość z 800x600 na większą, bo chyba za mało widzi przez te smoke.

playdoh
11:40 - biorąc pod uwagę całą grę, skłonny jestem dać +b bo w pełnym smokeu oddaje szybki strzał kiedy przeważnie wyczekuje 
Tu nie rozumiem o co chodzi, bo skanuję bramę środek i nic nie trafiam.
Także biorąc pod uwagę całą grę powinieneś, że zawsze skanuję bramę bądź czekam aż będą skracać środek - zależy jak smoke rzucą

12:45 - na model na fleshu xD +++b 
Nie zwróciłeś uwagi, że nim flash wybuchł zdążyłem zobaczyć dwa modele przed celowniikiem = zatrzymanie i strzał
Daj więcej plusów, bo nie potrafisz uważnie ogądać "playdoh 12_45.jpg"

playdoh 12_45.jpg
15:11 - smoke wybuchł jak już widać było enemy, niemniej strzał znowu lekko za szybki +/-
Strzeliłem po 200-240 ms od zobaczenia, jeżeli to uważasz za zbyt szybki strzał to pora porzucić gry FPS i przejść do strategii turowych

17:07 kill - idealne przeciągnięcie celownika na drzwi w momencie wyjścia enemy, szkoda tylko, że za szybko + nie widać go było w smokeu +b

Smoke zasłonił mi widocznosć, czy ktoś biegnie na dolny, więc strzeliłem w środek bramy licząc że trafię kogoś przebiegającego przez bramę za full hp zamiast skanu za 50 przez bramę.
Nie dołączysz wszystkich innych takich strzałów, gdzie nic nie trafiam?

playdoh2

8:47 - tutaj to nawet prefire zrobił przez tego smoke'a +b
Nic nie trafiłem (taki prefire, że nikogo nawet w świetle bramy nie było, bo jeszcze broń kupował xD), ponawiam prośbę byś wstawił wszystkie takie moje strzały w środek bramy bez trafienia, gdy próbuję wyczuć kiedy CT będzie przeskakiwać.
13:07 - idealny skan, patrząc na poprzednie akcje b+ 
Oglądając demka ze mną powinieneś zauważyć, że zazwyczaj tam strzelam, gdy nikogo nie ma w widoku.
Ponawiam prośby byś dołaczył wszystkie takie strzały, które nie trafiły, bo nikogo nie było.

playdoh3

2:21 ? XD +b nie dość że modelowo za gościem na full smokeu, to jeszcze strzela z fajnym przeskokiem celownika po strzale
Jaki full smoke? Jedna z krawędzi smoke, a nie jego środek "playdoh3 2_21.jpg"
playdoh3 2_21.jpg
2:31 tutaj nie wiem, ale raczej +/- bo troszeczkę widać a i pozycja enemy jest idealnie na wprost
Tutaj nie wiem o co chodzi, sprawdzam środek - czysto, trzymam galę - nie trafiam
5:06 dziwny przeskok celownika po strzale, w stronę enemy modelu 
Celowałem wyżej niż był, więc jeszcze spróbowałem go trafić przez bramę, dodatkowo ktoś mi przed celownikiem przebiegł.

playdohhh
10:58 co prawda nie trafia, ale modelowo idealnie na gościa, którego nie widać w smokeu +b
Nie wiem na jakich ustawieniach grasz, ale jako tako go widać, oraz widziałem raczej kończyny na tle jasnego środka, dlatego nie trafiłem, bo myślałem że jest za bramą i chciałem skanować "playdohhh 10_58.jpg"

playdohhh 10_58.jpg
11:30 za szybka reakcja
Po pierwsze dostałem info, że reklama przez voice chat - tylko jako spectate zagłusza Ci inny gość, który mi jako, że żyłem nie zagłuszał.
Po drugie, licząc klatka po klatce czas reakcji to jakieś 150-160 ms - w normie

12:34 obok modelu
Na desync hitboxa bądź ping tego gościa nic nie poradzę, zobacz gdzie defuser kit spadł - tam gdzie miałem celownik, a nie tam gdzie był model.

12:53 za szybki strzał, idealnie w momencie kiedy celownik najeżdża na enemy
Co to znaczy za szybki strzał? Widziałem go już ponad 300 ms, wystarczająco dużo czasu, oraz zapraszam do zapoznania się z pojęciem flick - lepsi gracze nie czekają aż się upewnią, że celownik jest na przeciwniku tylko robią "flick" i strzelają w wyuczonym momencie.

13:14 trochę modelowo na tym smokeu (zanim było widać enemy to celownik poszedł w górę, bo ten stał na maxa z tyłu)
Po 1 - słychać AWP na pączkach
Po 2 - nie ma smoke na środku, za dużo razy tak zginąłem od AWP z pączków by bec beztrosko bez celowania tam

Po 3 - widać jak połowicznie wystaje "playdohhh 13_14.jpg", jak zwrócisz uwagę to byłem wcelowany w jego nogę, a w nogę bym nie zabił więc zacząłem celować wyżej - cały czas go widząc

playdohhh 13_14.jpg

Edytowane przez Playdoh
Poprawa screenów
  • Haha 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Decyzja ostateczną podejmie @ LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK , może być chwilę opóźniona bo opiekun ma urlop.

Tak na przyszłość przy następnym resecie bansa jakbyś wrócił to wystarczy zgłosić post.

Buźka  :jaspersalut:

• Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

playdoh
11:40 - B-
12:45 - to jest nie do wyjaśnienia z dostępnych dowodów do ocenienia. Na serwerze jest plugin, który skraca flashe jak i usuwa mleko jeśli dostaniesz flashem od swojego, które też tam były rzucane, ale nie widać jego skutków ze specta, a na hltv w ogóle flasha tam nie ma więc B-
15:11 - B-
17:07 - ciężko by widział przez 2 smoke'i B+

playdoh2

8:47 - kwestia znania timingów; patrząc na to, że chłop cały czas gra tego mida na początku rundy to nie widzę tutaj nic dziwnego B-
13:07 - może przypadek, siadł skan zdarza się B+/-

playdoh3

2:21 strzał zupełnie normalny, flick z awp na demie tak będzie wyglądać; timingowo też powinnien zacząć patrzeć na galę B-
2:31 tutaj to ja też nie wiem o co chodzi, widać model i do tego jeszcze nie trafił B-
5:06 nie wiem co o tym mam myśleć, może upośledzony flick patrząc na to, że jeszcze mu teammate w celownik wszedł B+/-

playdohhh
10:58 było widać model w podskoku B-
11:30 B-
12:34 hitboxy bota są ro******e więc B-
12:53 widział go dwa razy, co w tym dziwnego? Podczas pierwszego peeku gracz palił rolkę i potem jak się chował też go widział, że się wychyla B-
13:14 ale gdzie on miał celować jak zeskoczył do ciemni? W ziemie? Nie róbmy ku**y z logiki B-

Nie wiem, większość czasówek jest z mida, gdzie chłop skanuje na prawo i na lewo więc wiadomo, że zwiększa szanse na dziwne trafienia. Nawet to B+ z 17:07 da się wytłumaczyć patrząc na to ile tych strzałów co rundę od niego tam leci.
Widać po gameplay'u, że zawodnik umie grać tą awp'ą; nie jest to pierwszy lepszy gracz z łapanki. Jest też dużo sytuacji, że patrzy w jakieś miejsce gdzie timingowo ktoś powinnien być mimo, że jest pusto. Za bardzo się skupiacie na pojedyńczych akcjach, a ogarnięcie całokształtu dema leży strasznie. Mimo, że to nie są jakieś długie dema.

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.