Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz raczej nie, ale pamiętam że jak byłem małym gnojem miałem z parę lat i siedziała u rodziców moja babcia a ja stałem za firanką w oknie i do kogoś gadałem jak spytali się mnie z kim rozmawiam to powiedziałem że z dziadkiem, który w tamtym momencie już nie żył, ale chciałbym się teraz przekonać na własnej skórze czy coś takiego istnieje 

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

Oczywiście że tak :tf:

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

Zdecydowanie tak! Z naukowego punktu widzenia fenomenem paranormalnym jest zjawisko bądź umiejętność, które nie zostały potwierdzone za pomocą badań naukowych i wydają się sprzeczne z obecnie znanymi teoriami naukowymi. Ludzie na przestrzeni lat zaliczyli ogromny rozwój, ale wciąż wiemy bardzo niewiele o otaczającym nam świecie nie wspominając o kosmosie. Więc jest bardzo dużo miejsca na takie zjawiska 

Edytowane przez Slavic boy
  • Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

I tak i nie, chociaż w życiu mi się parę raz przydarzyło, coś co trudno wyjaśnić, ale pewnie by się w jakiś logiczny sposób udało to wytłumaczyć.

• Lubię to! 3
  • Junior Admin
Opublikowano

W sumie to tak, miałem parę sytuacji, których do dzisiaj nie wyjaśniłem. 
Ostatnia była nawet zabawna, w tym roku, na stypie po pogrzebie mojego kochanego dziadka , było sporo osób i siadając do obiadu jego niedoszły zięć, którego w sumie cała rodzina nie lubi spadł z krzesła bo się złamało, żartowaliśmy sobie cała rodzina, że dziadek go nawet na pogrzebie nie chciał i mu w krzesło kopnął :kekl:
Szczerze? Wiedząc jaki był dziadek i jak bardzo tego człowieka nienawidził jestem w stanie w to uwierzyć.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.