Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Huzzi

Nick admina karającego: @  S0u

Data/Mapa: 13:30 26/11/24 Mirage

SteamID:  STEAM_1:0:758108826

Serwer (mod): Mirage

Opis sytuacji: No w sumie do konca nie wiem za co dostalem gaga na 4000 minut od jakiegos admina wyzywalem graczy ale nie rozumiem tresci ,,utrudnianie pracy adminowi" Chcialbym wiedziec co zrobilem

@  S0u  zapraszam do konfrontacji i opisanie calej sytuacji dlaczego zostalem zmutowany na taki dlugi okres czasu  

• Obraza admina lub gracza – Upomnienie/Blokada komunikacji 30/60 minut -> Blokada komunikacji 120 minut -> Blokada komunikacji 240 minut -> Blokada komunikacji 360 minut -> Blokada komunikacji 24h -> Blokada komunikacji 7 dni.

• Utrudnianie pracy administracji  - Ban na 60 minut  -> Ban na 24 godziny -> Ban na 7 dni -> Ban permanentny.

Gdzie jest gag na 4000 minut? Naduzywanie permisji? Czy brak zapoznania sie z taryfikatorem? 
Edytowane przez Huzzi
  • Haha 4
  • Opiekun CS 2
Opublikowano (edytowane)

Witam,

Gaga dostałeś ode mnie i złożyło się na to pare czynników : obraza admina, obraza gracza i utrudnianie pracy administracji poprzez pisanie że ktoś cheatuje na czacie. Teraz ci wyjaśnie każdy z powodów które żlożyły się na tak długą kare:

1:Obraza admina, obraziłeś admina @  ksanax który na serwerze ma nick Snoopy bo zwrócił ci uwagę za słowa, odpisał ci, że nie ma admina co po części było prawdą ponieważ jego podanie zostało dzisiaj przyjęte i nie zostały mu jeszcze nadane uprawnienia.

2. Obraza gracza, z tego co widziałem w chat logach oraz na serwerze obraziłeś gracza retro oraz osoby które dostały bana za cheaty to, że cheatowały nie znaczy że masz je obrażać + jak zajrzymy w chat logi z twoją osobą to w większości przypadków nie umiesz zachować kultury na serwerze.

3. Utrudnianie pracy administracji, jak ktoś cheatuje to powinieneś zgłosić go na u@ co z resztą zrobiłeś ale i tak pisałeś na zwykłm czacie przez co utrudniłeś mi prace.

Punkty regulaminu zastosowane poleciałem z prawie wszystkim po maximum:

§3.5 Cheaty zgłaszamy adminowi poprzez wpisanie komendy  !report /u@ a nie na sayu (Upomnienie | Czat 60 min - 1440 min | Mikrofon 60 min - 1440 min).

§3.15 Obraza administracji serwera (Czat 60 min - 10080 min - 43 200 min | Mikrofon 60 min - 10080 min - 43 200 min - Permanentnie).

§3.14 Zakazane jest obrażanie graczy/rodziny/używanie obrazliwych nametagów (Upomnienie | Czat 60 min - 1440 min  | Mikrofon 60 min - 1440 min - Permanentnie).

Cytat

Gdzie jest gag na 4000 minut? Naduzywanie permisji? Czy brak zapoznania sie z taryfikatorem? 

Do tego się nawet nie odniose w załączniku są screeny z dc które stanowią dowody w tej sprawie

Pozdro

image.png

image.png

image.png

image.png

Edytowane przez S0u
FoRinT  

Decyzja 48H.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Witam. Z tego co widzę to z przedstawionych dowodów wynika, że Gag za obrazę został nadany poprawnie. Wyzwiska były? - Były, także nie pozostawia wątpliwości to, że tak jak mówię, Gag w tej kwestii jest poprawny. Gag jest również poprawny w kwestii przeszkadzania Adminom, gdyż dostałem SS z logów potwierdzający sprawę, w której chodzi o "zdemaskowanie" Admina. Ukarany świadomie podsunął tezę o obecności Admina i wskazał przy tym w dodatku konkretną osobę - @  ksanax  (Snoopy)
Sam odwołujący się z tego co widzę chyba chce zamknięcia sprawy i pozostawienia Gaga, co i tak miałem zamiar uczynić.
image.png.64508bb53a184af35039c370c7df56c6.png

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.