Jump to content
Szybka rekrutacja na Redaktora Forum ×
dombek

Odwołanie od bana - 7913124124

Recommended Posts

Twój nick:7913124124

Data/Mapa: 13:22 / 26-11-24 Mirage

SteamID: STEAM_0:1:790967799

Serwer (mod):  ███ ★ Katujemy.eu ★ [MIRAGE] 🔴 SKIN...                 

Opis sytuacji: Powracam po dłuższej przerwie do cs'a, grałem już na tej sieci i na tym dokładnie acc dostałem już 2 razy perm bana i unbana... Teraz trzeci do kolekcji... Podobno mam mh(jak dobrze rozumiem multihack), albo admin nie tej osobie dał, bo nie mam pojęcia gdzie niby tak dobrze zagrałem(dosłownie takie drewno miałem, że nie mam pojęcia za co miałbym dostać bana, nawet 5 rund nie zagrałem chyba). Co mogę więcej powiedzieć, z góry dzięki za sprawdzenie o co chodzi i pozdro chłopaki z ub teamu, sorry że dokładam wam roboty.

Witam,

Ban  poszedł ode mnie za multihacka ale z racji nie ma jeszcze demka postanowiłem sprawdzić twoje ip i po sprawdzeniu wychodzi na to, że próbowałeś wejść na serwer na aktywnym banie 5 minut wcześniej.

§3.28 Obowiązuje całkowity zakaz gry z aktywnym banem, również dotyczy to bana na innych serwerach z tej samej sieci. ( Ban Permanentny).

Link do 2 zbanowanego konta: https://sb.bladymirage.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:639843905&advType=steamid

EDIT: Jednak sprawa wyszła trochę inaczej na demku nic nie ma w grze wyglądało to trochę inaczej ale być może mogło to być przez skok pingu u mnie, gracz do UB

Edited by S0u
 FoRinT   (edited)

Decyzja 48H.

Edited by FoRinT
 FoRinT  

Rozpisz demko.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.