Jump to content
Szybka rekrutacja na Redaktora Forum ×
noyes`

Odwołanie od bana - 123434412356213

Recommended Posts

• Popular Post

Twój nick: 123434412356213

Data/Mapa: 25-11-2024 21:39:01

SteamID: STEAM_0:0:921836870

Serwer (mod):     mirage#2                       

Opis sytuacji: grałem i się nagrałem 

• Haha 11

witam gracz sie odwolal zatem ja rozpisze demko.

link rozpisywanego demka: https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20241125-2122-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

1.54 mimo ze gracz slyszal zawodnika zeskakujacego z palacu do rampy nie mogl wiedziec gdzie stoi dokladnie a i tak idealnie przez sciane wcelowal sie tak zeby idealnie peeknac na głowe 

15.10 wyglada mi to na skrypty bh na bombsidzie b poniewaz badzmy szczerzy nikt tak bunnyhopa nie wykonuje a jak widac gracz skaczac w ten sposob przyspiesza 

15.27 moze przypadek lecz nie szadze ale w momencie gdy gracz wings siedzial pod oknem gracz dal "skan" bardzo blikso niego przez sciane 

15.55 nie widzac totalnie o graczu p3mba zawodnik idealnie wcelowywyuje sie przez sciane aby trafic innego gracza w skoku (akcja po ktorej bylem pewny ze do czystych kolega nie nalezy) 

Pozdrawiam Admin #om2

ez4Rebtw

LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK  

Decyzja 48h

• Haha 6

1:54 - Chciał wcelować się w schody i akurat mu podszedł pod celownik ten z rampy b-

15:10 -  Przecież mu te bh dobrze nie weszło b-

15:27 - xd b-

15:55 -  dobry tajming b-

gracz otrzymuje UB.

• Like 1
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.