matesx698 Posted November 25 Share Posted November 25 (edited) Twój nick:可以说 [yakotako] Data/Mapa:23.11.2024 SteamID:https://steamcommunity.com/id/matekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkks/ Serwer (mod):mirage #1 Opis sytuacji:nie słuszny ban , gralem bez niczego w dodatku mam nagrany ekran mojej gry tego dnia mam na serwerze przegrane setki godzin Edited November 25 by matesx698 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted November 25 UNBAN™ CS 1.6 UNBAN™ CS 2 Share Posted November 25 @ Meliska Wiesz co robić, 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meliska Posted Tuesday at 12:43 AM Share Posted Tuesday at 12:43 AM Po obejrzeniu demka stwierdzam , że jest za mało akcji na udowodnienie czegokolwiek. W związku z tym proszę o UB dla gracza @ matesx698 . @ .kaskader Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted Tuesday at 05:48 AM Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Share Posted Tuesday at 05:48 AM Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts