wybiegany1 Posted November 24 Share Posted November 24 Twój nick:katujemy.eu Cr7 260km/h peek Data/Mapa:24-11-2024 20:41:17 SteamID:STEAM_0:0:921748671 Serwer (mod)Mirage 2 (5v5) Opis sytuacji:em napisane ze mam wh.Nie mam prawdopobnie przez moj internet nawet ze gram na 30-50ping ale czasem mam po 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted November 24 UNBAN™ CS 1.6 UNBAN™ CS 2 Share Posted November 24 @ Krisuu2 24h na rozpiske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisuu2 Posted November 25 Share Posted November 25 Witam, Po dogłębnej analizie dema stwierdzam, iż popełniłem błąd, gracz na demie nie pokazał tego co myślałem podczas sprawdzania jego w meczu. Być może chodziło o ten ping..., według mnie gracz czysty. Proszę o UB dla tego zawodnika :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted November 25 UNBAN™ CS 1.6 UNBAN™ CS 2 Share Posted November 25 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts