Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: Krystian
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/id/x092137/  ID: 76561199572785530 ,[U:1:1612519802] , STEAM_0:0:806259901
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Moje doświadczenie świeci 0.
Staż na serwerze: 2/3 tygodnie.

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym być na stanowisku Admina z racji takiej że dobrze znam zasady gry i regulamin serwera dzięki czemu mogę skutecznie pilnować porządku i zapobiegać nieuczciwym zachowaniem,  Jestem aktywnym graczem na serwerze co pozwoli mi być dostępnym w razie potrzeby.

Mutacja głosu (TAK/NIE): tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Kontakt: DC: krystianek_06
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 1
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

Edytowane przez Krystian_06
Opublikowano

- doświadczenie (znajomość regulaminu to jedno, a druga bardzo ważna rzecz, to umiejętność odróżnienia osoby cheatującej od dobrego gracza, a sądząc po Twoim profilu masz 200 godzin przegranych, co może Ci sprawiać trudności w rzetelnej ocenie danego podejrzanego. I nie hejtuje, bo każdy z nas praktycznie zaczynał od zera, na jakiejś sieci w cs)

- aktywność ( na serwerze grasz od niedawna, masz nieregularne sesje, raz grasz 100+ minut, a kolejny 20)

+/- kultura nie kojarzę Cię z serwera, dzisiaj pierwszy raz zobaczyłem, pomijając fakt, że miałem urlop w tamtym tygodniu

Na ten moment jestem na NIE. Daj się nam poznać, pograj trochę dłużej i zobaczymy co będzie dalej.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Opublikowano

Z plusów :

- Kultura, nie widziałem abyś się źle zachowywał

Z minusów :

- Aktywność - Twój gametracker wygląda słabo, duże luki aktywności, popracuj nad systematycznością. 
- Doświadczenie - Brak doświadczenia jako admin oraz mały staż na samej gierce, który nie ułatwi pracy nad wykrywaniem cheaterów.

Według mnie powinieneś mieć większy staż w grze oraz lepsza aktywność, więc, 

Jestem na NIE

tumblr_bc2f22872e589bd2339239332add7348_0d42b08e_400.gif

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

- Doświadczenie 
-/+ Aktywnosc 

Jestem na NIE

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

-aktywność ( grasz od 2 tygodni z czego ja jestem bardzo często a ciebie widzę raczej rzadko plus twój gametracker wygląda bardzo słabo) 

-doświadczenie ( znasz regulamin okey ale mając tak mało godzin raczej wątpię żebyś był w stanie odróżnić cheatera od normalnego gracza, polecam trochę jeszcze pograć i nabrać doświadczenia o grze) 

- gametracker (brak linku do gametrackera)

+/- kultura ( jak wspominałem bardzo mało cię kojarzę więc ciężko stwierdzić) 

Za to na + napewno wiek 

JAK NA RAZIE JESTEM NA NIE 

Edytowane przez ez4Rebtw
Dopiska
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.