patrysia199 Posted November 24 Share Posted November 24 Twój nick: KiVi Data/Mapa: 21:19 / 12-01-20 SteamID STEAM_1:1:442436292 Serwer (mod): ███ ★ Katujemy.eu ★ [MIRAGE] 🔴 SKIN... Opis sytuacji: Witam bardzo serdecznie chcia bym sie odłować od tej sytuacji która zaistniała dnia 21:19 / 12-01-20 niestety nie mam pojecia na jakiej podstawie dostałem kare na zawsze gdy nic złego nie zrobiłem od zawsze grałem na tych serwerach i nikt nigdy nie miał do mnie skarg zawsze wspominam miłą gre. Dziekuje Myśle o pozytywnie rozpatrzenie mojej sprawy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted November 24 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Share Posted November 24 Dostałeś bana za multikonto. Tylko nie wiem czy zauważyłaś, ale ban jest sprzed 4 lat, a na odwołanie jest 48 godzin więc niestety ban zostanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted November 24 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Share Posted November 24 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts