Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: MR.DAFFI
Link do profilu Steam oraz SteamID: STEAM_0:0:59507427, https://steamcommunity.com/profiles/76561198079280582/
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Nie będę prawił, że mam bóg wie jakie doświadczenie bo zbyt wielkiego nie mam, ale parę razy miałem okazję sprawować funkcję admina na serwerach cs 1.6 i nie było ze mną problemu.
Staż na serwerze: Od czerwca tego roku.

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym przede wszystkim pomóc obecnym adminom w sprawowaniu pieczy nad serwerem a i dodatkowe ręce do pracy się przydadzą. Codziennie jestem na serwerze więc nie będzie problemu z moją aktywnością.
Kontakt: Forum, Steam, DC

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak

Skala znajomości obsługi admina (1/8): 5
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Nie mam nic przeciwko. Spokojny, nie rzuca sie w oczy adminom, codziennie jest ale czy czesto zalezy od punktu widzenia. Skoro nabor jest otwarty i opiekun uwaza ze potrzeba nas wiecej to ja jestem za za tym kandydatem.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+ wiek

+ brak prowokacji do kłótni z jego strony 

+ często spotykany na serwerze (pytanie czy wystarczająco na admina)

- nie wiem czy ma mikrofon bo taki cichy 😂

• Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Bardzo fajna osoba, spokojna, bezkonfliktowa, często jest na serwerze, więc myślę że śmiało mógłby sprawować funkcje admina na serwerze. Jedynie trochę poprawił bym komunikację podczas gry, na czacie i przez micro, żeby dać się poznać, tj w sensie by otworzyć się na graczy i też nieco bardziej wdrożyć się na forum, bo myślę, że wiele osób może cię nie kojarzyć i nie wie co stwierdzić na twój temat, ale myślę że to tylko moje takie widzimisię i za bardzo wymyślam. 

-GT

-aktywność

-znajomość AMX myślę że 5 to już wystarczająco żeby sprawnie się nim obsługiwać, tymbardziej nabierać szersze możliwości rozwoju

I tak jak mówię, bardziej dać się poznać, otworzyć się na graczy, nie być cicho :-)

• Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał BaQ, cichy spokojny nie rzuca się w oczy, przy czym uważam że będzie w tym konsekwentny i niejednostronny. Staż jest, GT również, wiek na plus. 

Jestem na tak. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Stały gracz naszego serwera, pozytywna opinia. Skoro jest chęcią sprawowania funkcji admina to zapraszam, przyjmuje. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.