doggystyle Posted November 22 Share Posted November 22 Twój nick: doggy style Data/Mapa: 22-11-2024 20:56:47 Mirage SteamID: STEAM_0:1:714761672 Serwer (mod): MIRAGE #2 Opis sytuacji: gram i ban 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted November 22 Admin MIRAGE #3 Share Posted November 22 @ Krisuu2 24H. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisuu2 Posted November 23 Share Posted November 23 (edited) Nick podejrzanego: doggy style STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:1:714761672 Rodzaj cheata: cheats Data/Mapa: 22.11.2024 / mirage Serwer (mod): OM2 DEMO: https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20241122-2021-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip Yo, przechodze do omówienia: 21:05 - podejrzany idealnie przez sciane wcelowuje się w przeciwnika w oknie, po czym patrzył okno, a gdy przeciwnik z con'a zaczął peekować, podejrzany przed tym wcelowuje się w con 21:27 - podejrzany idealnie strzela w przeciwnika w oknie, który przeskakiwał na lewą strone 21:49 - mimo nie sprawdzonych pozycji, podejrzany peekuje na fire boxy, wiedząc, że tam kryje się przeciwnik, po czym go zabija i wcelowuje się idealnie na ticket, nie wiedząc o przeciwniku 23:02 - mógł być to fart, lecz podejrzany nie pokazując nic specjalnego od siebie, oddaje 3 pestki w głowe, po czym idzie schody i oddaje kolejną pestkę w głowę. 27:55 - gracz w idealnym momencie skanuje smoke i trafia przeciwnika 32:30 - podejrzany dostrzega samotnego terroryste w apsach, daje molo oraz nade i podchodzi, lecz gdy tamten uciekł, podejrzany zrezygnował całkowicie Gracz ten movementowo czy skilowo nie pokazywał takiego doświaczenia, by strzelać tak idealnie przez smoke. Według mnie gracz ten używał wh/radaru. Edited November 23 by Krisuu2 FoRinT November 23 Decyzja 48H. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted November 24 Admin MIRAGE #3 Share Posted November 24 Witam. Oto moja ocena: 21:05 - +-B 21:27 - Nie mam pojęcia jak on to trafił, ale dużo takich sytuacji w tej grze bywa, gdyż CS2 to śmieć, wiadomo. +-B 21:49 - Nie sprawdził nic, co jest podejrzane, ale co do tego peeku na Fireboxy to jego przeciwnik z tamtąd strzelał, więc to raczej logiczne, że się go tam spodziewa. Peek na Ticket - +B 23:02 - Czy mi się wydaje, czy 2 sekundy przed podaną czasówką zbanowanemu minimalnie Z-Lockował się celownik na głowie przeciwnika? Reszta akcji - +B 27:55 - Widać, że odruch zadziałał ponad rozumem, panika i te sprawy. +B 32:30 - +-B Zbanowany próbuje się kryć, ale jak widzę - nieumiejętnie. Dobra robota. Ban zostaje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted November 24 Admin MIRAGE #3 Share Posted November 24 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts