Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Nick: Luis Enrique
Link do profilu Steam oraz SteamID: STEAM_0:0:863117767   , https://steamcommunity.com/profiles/76561199686501262/
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Dosyć sporo miałem już admina na serwerach typu cod mod, więc nie będzie z tym żadnego problemu.
Staż na serwerze: +/- 2 tygodnie

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Bardzo często brakuje administratora i niestety dzieje się wtedy niezbyt dobrze na serwerze, txt, wyzwiska , brak celi itp. A na pewno dodatkowa para rąk się

przyda :)

Mutacja głosu (TAK/NIE): Chyba Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam , DC 
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

harley (1).gif

• Inwestor
Opublikowano

Bardzo często bywa tak, że na serwerze nie ma żadnego admina, więc tak naprawdę zapotrzebowanie na nich jest spore. Sam niejednokrotnie widzę jak gracze łamią regulamin, a na serwerze nie ma nikogo funkcyjnego.

+ aktywność - jest to u ciebie niesamowity plus ( https://www.gametracker.com/player/Luis Enrique/54.38.48.3:27015/ )

+ wiek

+ dojrzały 

Aczkolwiek pamiętaj żebyś jako admin nie wdawał się w zbędne dyskusje tylko sam je od razu rozwiązywał. Tym bardziej, że jako admin będziesz musiał dawać przykład innym.

Masz moje skromne tak.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Jestem na Nie 

* Gdy adminow nie ma nie jest taki mily do niektóch osób

*Chwali sie ze jak dostanie admina to sie wyzyje na niektórych osobach

*Potrafi siedzieś na spect kilka map aby nabic GT 

Opublikowano

+ Bardzo często zdarza się, że na serwerze nie ma żadnego administratora, co sprawia, że zapotrzebowanie na osoby funkcyjne jest naprawdę duże. Sam wielokrotnie byłem świadkiem, jak gracze łamią regulamin (np. Bydlaczek, bo przejawia zachowania o zabarwieniu patologcznym), a brakuje kogoś, kto mógłby zareagować i zaprowadzić porządek. Twoja aktywność na serwerze jest jednak niesamowitym plusem, co można zauważyć na GT.

+ Ważnym atutem jest również Twój wiek, który wiąże się z większą dojrzałością w podejściu do rozwiązywania problemów. Co więcej, pamiętam, jak kiedyś, mając jeszcze 1 poziom, pomogłeś mi z ustawieniem bindów oraz uporaniem się z problematycznymi dezerterami. Takie sytuacje pokazują, że potrafisz działać w sposób wspierający innych graczy i budujący dobrą atmosferę na serwerze.

+Chciałbym jednak przypomnieć, że jako admin musisz unikać wdawania się w zbędne dyskusje, zamiast tego rozwiązywać je stanowczo i z odpowiednim przykładem dla innych. Właśnie dlatego Twoje podejście do graczy, sumienność i zaangażowanie pozwalają mi z czystym sumieniem powiedzieć – masz moje „tak”.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Jestem tu całkiem świeżym gościem ale kolegę znam dobrze i nigdy z nim nie było problemu zawsze był pomocny a kolejna ręka do pomocy się przyda :) 

+staż na serwerze 

+wiek 
+doświadczenie na tego typu serwerach 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem  na tak

+Wiek

+Doswiadczenie(bo miaj juz kiedys Admina)

+Rozpoznawalny na serwerze.

W ostatnim czasie  bardzo czesto spotykany na serwerze.

Jestem za daniem szansy bo Kazda pomoc sie przyda.Pozdrawiam

Edytowane przez PunKciK
  • Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano (edytowane)

Jestem troche na tak troche na nie...

Na tak bo czesto jest na serwerze i to chyba z tyle plusow

Minusy:

Zbyt arogancki,

zbyt pewny siebie i wedlug mnie malo obiektywny.

Edytowane przez BaQStiC
Opublikowano

Ja jestem na NIE.

Bardzo nie lubię kiedy się odzywasz na mikrofonie ponieważ brzmisz wyniośle, arogancko i jak pisze mój przedmówca wydaje się, że jesteś mało obiektywny. Ponadto łatwo Cię wciągnąć w rozmowy i niepotrzebne dyskusje w które admin nie powinien wchodzić.

Nie mam nic przeciwko, że sobie gadasz natomiast każdy w życiu spotkał taką osobę, która się odzywa i najzwyczajniej irytuje swoim jestestwem.

Następnym argumentem jest to, że jesteś z nami krótko i pomimo godzin jakie wykręcasz mieliśmy już przykłady osób, które traciły zapał, brały urlop i już więcej nie wchodziły (oczywiście mamy wyjątki).

Opublikowano

Jestem na Nie

Jesteś często ale moim zdaniem nie nadajesz się na admina. Sam osobiście nie raz widziałem jak podpuszczasz ludzi żeby dostali bana. Wydaje mi się, że robisz to tylko dla rangi. Jesteś rozpoznawalny i wydaje mi się, że dla zachowania statusu "spoko ziomka" nie będziesz obiektywny. Zawsze możesz pograć i udowodnić, że się mylę…

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

+Jest w porządku

+codziennie pyka

+ Wiek

- ma VAC  więc nie spełnia wymogu 🫢 (przynajmniej na tym koncie co go spotkałem na serwie)

Edytowane przez ramzi_
  • Dzięki 1
Opublikowano

W porządku gościu, do pogadania :D

+ GT (jedno z lepszych aktualnie na serwerze)
+ Wiek
+ Doświadczenie

Przyda się admin, który pokazuje aktywność :D

• Dzięki 1
Opublikowano

Przyjmuje na okres próbny 14 dni. Nasz kontakt od początku był i jest bardzo dobry. Podsunąłeś mi kilka pomysłów i korekt które już są na serwerze. Ale gdy sięgnąłem po opinie o Tobie to była ona różna, wiele jest napisane wyżej i zapewne Ty wiesz to najlepiej. Dlatego ten okres próbny, w którym będziemy się przyglądać jak odnajdujesz się w nowej roli na naszym serwerze.

Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.