Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick podejrzanego:  Sir exetcy

STEAM ID podejrzanego:   STEAM_0:1:525523971

Rodzaj cheata:  wh

Data/Mapa:  17.11

Serwer (mod): om3

Dowody (link do demka):

https://tv2.katujemy.eu/7/dema//auto-20241117-1829-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

2:15 - strzelał się z przeciwnikiem na blisko i zanim zobaczył i usłyszał drugiego przeciwnika to już w niego robił flicka myszką, szanuję również za tak szybką reakcje.
3:30 - cała akcja podejrzana. Nie mogłobyć infa, że KAŻDY jest okno, a podejrzany wychodzi z connectora w ogóle już wcelowany w stronę okna, nie sprawdza totalnie mida.
9:30 - +/-b rzuca molo conn i idealnie wcelowuje się w jungle gdy przeciwnik peekuje 
10:35 - +/-B, widział podejrzanego ale zaczął strzelać idealnie na model gdy przeciwnik był za ścianą XD kilka sekund później jego teammate zabija gościa w pałacach a on sprawdza BS, skoro wiedział gdzie jest ostatni??XD
11:25 - trigger, niesamowity czas reakcji dodatkowo bez flicka 
18:40 - nie róbmy sobie żartów, że on go tak szybko zobaczył w tym milimetrowym miejscu podczas zooma, szybciej niż przeciwnik zaczął w niego strzelać XD 

https://tv2.katujemy.eu/7/dema//auto-20241121-1659-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

07:03 - nie wiem na jakiej on gra głośności, ale u siebie go nie słyszałem zanim się wcelował.
12:25 - słyszy strzał z deagla ze schodów, ale akurat jak przeciwnik z deaglem ucieka to on postanawia dalej skanować typa w smoke i totalnie olać schody skacząc tam? XD
14:10 - skąd wiedział, że B jest czyste że na takim pewniaczku z kosą biegnąc tam wbił i zaplantował?
18:20 - prefire w przeciwnika w BS zanim go zauważył.
25:50 - a ten nade rzucony na blisko w wyskakującego przeciwnika? Nie było go ani widać, ani słychać. Dostał jedynie z molotova ale to będąc jeszcze w kuchni, na jakiej podstawie podejrzany stwierdził, że dobrym pomysłem będzie rzucić tego nade w taki sposób.
32:15 - dziwne zachowanie podejrzanego, wyskakuje ze smoke wcelowany idealnie w model przeciwnika

https://tv2.katujemy.eu/7/dema//auto-20241118-2034-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

06:00 - cała akcja moim zdaniem +b, strzela się z przeciwnikiem na CT, później gdy on już jest w BS to Podejrzany robi prefire w tego przeciwnika gdy on już się chowa za boxy mimo, że ostatni raz gdy go widział to był w innym miejscu. Każdy inny gracz by robił prefire w ostatnie znane miejsce przeciwnika.
Kilka sekund później podejrzany rzuca w niego nade, wyciąga smoke i chowa się z nim idealnie w momencie, gdy przeciwnik na niego wychyla.
14:35 - Podejrzany wcelowuje się w boxy na midzie, spamuje sobie A - D i gdy przeciwnik już wychyla on przestaje aby mieć lepszą celność.
15:30 - To samo co czasówka wcześniej. Przeciwnik idzie na walku, Podejrzany przestaje spamować A - D idealnie w timing. 
Dałem te dwie czasówki bo to jest typowe dla graczy z wallhakiem - takie przygotowywanie się do strzału.

Nie chce mi się więcej tego oglądać, może tam coś jest, a może nie.
Dla mnie 100% wallhack, biorąc pod uwagę, że już został ostatnio zbanowany  [ link do ostatniego bana  ], niestety na następny dzień był mass UB dla każdego - po czym Podejrzany postanowił zostać redaktorem oraz administratorem OM3.

.kaskader  

Decyzja do 48h.

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Wow 2
Opublikowano

Demo nr 1.

2:15 - Terro nawet dobrze nie wyszedł a lock przez skrzynie na głowe, b+
3:30 -  Info raczej tutaj nie mogło iść, b+/-
9:30 -  Widać, że trochę się śpieszył albo może dobry tajming, b+/-
10:35 - Jeszcze idealnie celownikiem przez smoke na model, mógłby to być przypadek ale patrząc na pierwszą akcje daje b+
11:25 -  No trochę szybka ta reakcja b+/- bo ostatnio dziwnie te heatboxy działają w cs2.
18:40 - kawałek głowy widać, lecz dziwne w ogóle zachowanie z AWP, jakby widział co się dzieje przez ściany. 

Szczerze? Nawet nie chcę mi się oglądać reszty demek, pierwsza akcja już daje dużo do myślenia -  następny talenciak co się pali na flagach. 

Dobra robota @ Mejt  ban dodany i gracz otrzymuje degradacje, dzięki za zgłoszenie! 

• Lubię to! 1
  • Wow 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Opublikowano

Z racji że było odwołanie od decyzji gracza, oto moja rozpiska:

2:15 +b
3:30 trochę dziwna akcja, słyszał rozbicie venta mógł trzymać shorta, +/- raczej pod -b
9:30 timeing +/-
10:35 XD no dziwnie to wygląda przez ścianę +/- raczej pod +b
11:25 ciężko powiedzieć, małe +/-
18:40 totalnie ledwo go widać kantem i taka szybka reakcja, raczej pod +b

Nie miałem 100% pewności więc oglądałem dalej.

2 demo

07:03 no również ciężko coś usłyszeć, +/-
12:25 dla mnie spalona akcja. Olał schody a od początku chłop strzelał. Nie mógł wiedzieć ze uciekł. Dodatkowo za każdym razem praktycznie idealnie przez smoke strzela w chłopa. Spalone +b
14:10 cała runda mocno podejrzana, wybiega na mida i ma wywalone w okno i shorta, stwierdza że olewa gościa w oknie i pójdzie zaplantować ''czyste b'', te skany również mnie nie przekonują, przy 2 chłopie mierzył idealnie przez ścianę. +b
18:20 idealnie przez smoke mierzy. +b
25:50 - niby było słychać jak się odbił molotov i skok przeciwnika, troche dziwne ale raczej pod -b
32:15 Ta akcja zasługuje na Oskara. Idealnie molotv przez smoke na chłopa i mierzy w niego idealnie. spalone +b

Tyle mi wystarczy. Za dużo dziwnych timeingów, idealnego mierzenia przez smoke i ściany. Wh na pewno, ale jakiś lekki smooth aim pewnie również był. 

Podtrzymuję decyzję.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.