majkel_12321 Posted November 21 Share Posted November 21 Twój nick:Emtero. Katujemy.eu Data/Mapa:21.11.2024 Mirage 4 SteamID:76561199771392376 Serwer (mod): Only Mirage#4 Opis sytuacji:Scanowałem smoke i widzałem ze dostawał obrazienia rzucali flesha wienc sie obracałem i dostawałem na mnie sekund i mnie przez to zbanowali Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted November 21 Admin MIRAGE #3 Share Posted November 21 @ Zyczu 24H. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyczu Posted November 21 Share Posted November 21 (edited) Link do dema https://tv2.katujemy.eu/1/dema//auto-20241121-1706-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__4_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip 10.56- Idealnie wcelowuje się przez smoke 14.14- Wcelowuje się na typa w oknie przez boxa 14.20- Tym razem wcelowuje się w typa na shorcie przez boxa 14.36 do 14.55 Scanuje typa przez boxa i podąża za nim celownikiem Wydaje mi się że to wystarczy. Weź pod uwagę tłumaczenie kolegi na pytanie gracza jak trafil 3 idelane scany przez boxa "gram na wyczucie " XD Edited November 21 by Zyczu FoRinT November 21 Decyzja 48H. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted November 21 Admin MIRAGE #3 Share Posted November 21 Witam. Obejrzałem jedną akcję i już mi wystarczy. Szkoda czasu na oglądanie pozostałych. Perfidny Wallhack, więc ban zostaje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted November 21 Admin MIRAGE #3 Share Posted November 21 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts