Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemasz ! Cześć i czołem grupowicze, przychodzę z propozycją na nadchodzący czas, czas świąteczny ho ho ho!

Nie orientuję się czy już to bywało na serwerach lecz napisze co mi po główce chodzi.. 

1. Paka świąteczna / po podłożeniu jest z niej choinka.

2. Muzyczka świąteczna / klimat świąt 

3. Czapki Mikołaja na głowach [może to być w Vipie po zakupie w grudniu]

4.Udekorowanie mapy DD2 

5.Dodanie kilku świątecznych skinów, broni, noży, 

6.Darmowy skin dla nowo-starych graczy po zdobyciu 100 fragów wykluczy to botów zmieniających nick [świąteczny w okresach Mikołaja 3Dni (5/6/7)] oraz [świąt bożo-narodzeniowych 5 dni (23/24/25/26/27) ]

7. VIP/SVIP mają świąteczne skiny oraz czapkę Mikołaja cały miesiąc użytkowania kupno od 1 grudnia do 31 grudnia .

8. Śnieg na mapie lub włączenie mapy na okres świąt dd2/dd2_xmas (gracze mają wybór poprzez vote lub dd2_xmas na okres grudnia) 

Także myślę że fajnie by to odświeżyło i zrobiło by klimat świąteczny chyba że Administracja ma inne plany, cieszyłbym się jeśli by kilka chociaż z tych propozycji doszło do skutku. 

Pozdrawiam Serdecznie .! 

dfdgdfgdhd.png

Zrzut ekranu 2024-11-21 144336.png

Zrzut ekranu 2024-11-21 144314.png

Edytowane przez Klapki Mojżesza aka.! Kalixo
  • Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Witaj.

Mamy już opracowany cały przebieg czasu świąt na serwerze, wszystko zostanie dodane w odpowiednim czasie i oczywiście zostaniecie o tym wcześniej poinformowani.

• Junior Admin
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.