trippinless Posted November 20 Share Posted November 20 Twój nick: trippinless Data/Mapa:20-11-2024 20:47:11 / mirage SteamID: STEAM_0:0:920920062 Serwer (mod): mirage #2 Opis sytuacji: wbilem na serwer, pogralem chwile, nie bylo zbytnio vac akcji i dostalem bana za "cheaty" XD nawet nie wiem jaki admin mi go dał, czekam na rozpatrzenie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted November 20 Share Posted November 20 @ nahh. 24h na rozpiskę. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nahh. Posted November 21 Share Posted November 21 Witam, Link do demka: https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20241120-1941-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip 16:40 podejrzany robi flick na głowę przeciwnika po czym chowa się za ścianę nakierowując celownik na głowe przez ściane. Dodam, że podejrzany w momencie chowania się za ścianę nie był w stanie zobaczyć, że przeciwnik kucnął. 17:46 idealne wyjście z celownikiem na głowie przeciwnika 22:08 na 1/2 lub i nawet normalnie widać, że ten strzał nie był takim naturalnym flickiem, tutaj również 22:13 ta sama akcja odwrócenie się o 180stopni i celownik na głowę ale obstawiam, że to może być przypadek, za to w 22:16 podczas strzelania w przeciwnika na schodach celownik leci w stronę kolejnego przeciwnika pod drewnem, oczywiście brak info o nim. Dwa przypadki w tej samej rundzie? Kto wie. 25:10 wychodząc w pałac wcelowuje się w pierwszego przeciwnika i zamiast podjąć walkę z nim, postanawia wcelować się przez ściane w kolejnego za nim 29:16 usłyszał przeciwnika, po czym sprawdził prawą stronę filaru, a w lewą wszedł idealnie wcelowany na przeciwnika, w dodatku przeciwnik stoi w nieprzewidywalnym miejscu, gdzie zwykle w sytuacji podejrzanego wychodzi się wcelowanym w ostatni filar, a on postawił się wcelować w środek idealnie na niego i w dodatku obniżyć celownik na poziomie przeciwnika 31:35 tu dość dziwnie bo zwykle podejrzany wskakuje od razu na drewno i wcelowuje się w pałacu wyczekując przeciwnika, tutaj zamierzał poskakać sobie i nie wiem czy poczekać czy oglądał sobie przez scianę co robi przecwinik, mogę się tylko domyślać, bo nie wiem co on miał w głowie, lecz wygląda jakby chciał zobaczyć co zrobi przeciwnik w pałacu po czym od razu go idealnie peeknął. 39:15 ogólnie te heady na rampie nie wyglądają normalnie, ten celownik nie zachowuje się zbytnio naturalnie, w dodatku ten celownik wyglądał jakby był zrobiony by ukryć takie akcje z aim ass 42:56 na spowolnieniu 1/2 lub 1/4 widać, że podejrzany nawet nie wcelował się w przeciwnika a głowa i tak siadła, nawet na włączonych impatcsach (sv_showimpacts 1) widać, że ta kula nie jest na przeciwniku, to ja nie wiem jak takie coś ma prawo siąść. Dodam tylko jeszcze, że podejrzany posiada bana na innej sieci za "cheat" co może, dać już wiele do myślenia, ban z całkiem nie dawna, bo aż 2 dni temu .kaskader November 21 Decyzja do 48h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted November 23 UNBAN™ CS 1.6 UNBAN™ CS 2 Share Posted November 23 16:40 - lock przez filar b+ 17:46 - oj tutaj ładnie szarpnęło b+ 22:08 - b+ Tyle wystarczy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted November 23 UNBAN™ CS 1.6 UNBAN™ CS 2 Share Posted November 23 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts