5uZGOD Posted November 19 Share Posted November 19 Twój nick: 5uZ Data/Mapa: 19.11/De_Westwood SteamID: 76561198323614175 Serwer (mod): Losowe moce Opis sytuacji: Bawiłem się odbijającymi pociskami i przypadkiem se za mape wyleciałem nie wiedziałem że to bannabled nawet jest jak admini sami tego ku**a nadużywają nocami a przynajmniej myślałem że warna dostanę jak coś a typ mi daje bana na 3 dni XDDDD nawet jak mi matke wyzywają to tylko ja mute dostanę Aezakmi z ch***m w du**e jak zawsze mi wy*******i bana i mute reszta po za zasadami serwera są XDDDD najlepszy admin ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted November 19 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Share Posted November 19 @ aezakmi 24h 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aezakmi Posted November 19 Share Posted November 19 (edited) Huh 19 minut temu, 5uZGOD napisał(a): Bawiłem się odbijającymi pociskami i przypadkiem se za mape wyleciałem nie wiedziałem że to bannabled Zabrania się wchodzenia na mapie w miejsca, w które nie da się wskoczyć bez podwójnego skoku lub runboosta oraz korzystania z pikseli mapy. Wyleciałeś za mapę w miejsce, gdzie nie da się Ciebie normalnie zabić, kazda osoba, co teraz jest zlapana na tym, dostaje bana 19 minut temu, 5uZGOD napisał(a): jak admini sami tego ku**a nadużywają Co do tego, zażalenia do @ LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK 19 minut temu, 5uZGOD napisał(a): nadużywają nocami a przynajmniej myślałem że warna dostanę jak coś a typ mi daje bana na 3 dni XDDDD Warnów? Dostałeś kilkanascie mutow/gagow po 300/600minut, ostatnio dostales bana za swoje zachowanie na 12h + ciagle muty/gagi na serwerze dalej na Ciebie nie dzialaja, wiec ban za caloksztalt dluzszy 19 minut temu, 5uZGOD napisał(a): nawet jak mi matke wyzywają to tylko ja mute dostanę Jeżeli ktos Ci wyzywa mame na voicechacie, to musisz nagrac to, i wyslac clip z tego, bo na demku nie slychac voice'a. Jezeli na chacie, beda sprawdzone logi Edited November 19 by aezakmi FoRinT November 19 Decyzja 48H. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted November 20 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Share Posted November 20 Bana dostałeś bardziej za swoje zachowanie niż za wylot z mapy (po prostu po tym to, że tak powiem pała została przegięta). W swojej historii masz już 10 gagów i 3 bany + obecny, a przecież reset bansa był mniej niż 2 miesiące temu. Jeśli zachowujesz się jak zwierze to nie będziesz siedział wśród ludzi. Szykuj się na dłuższe przerwy jeśli nie poprawisz swojego zachowania. Nikt się nie będzie z tobą bawił w 30 minutowe gagi (które i tak omijasz patrząc na bany) jeśli na ciebie nie działają. Nie oczekuj, że jeśli z kimś się wyzywasz to dostaniesz taką samą karę jak druga osoba przy takiej historii zachowań. Przykładowy wycinek twoich wypowiedzi: Co do twoich oskarżeń, że admini również nadużywają wylotu za mapę czy to, że osoba, która Cię wyzywa jest niebanowana to w dziale skarg nic nie widziałem. Na słowo nikt nikogo banować nie będzie. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted November 20 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Share Posted November 20 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts