Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: eXk | D3ST

Imię: Kubuś.

Staż na serwerze: Ponad tydzień, no life ze mnie :) Siedze non stop.

Doświadczenie: Duże, wielokrotny admin JB, kilka razy na Cod.

Znajomość AMX [0/8]: 5/6 :) Komendy znam, ale pluginu nie napisze niestety :(

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Jasne, że tak :)

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Cały dzień :)

Dlaczego Ty?: Bo bardzo lubie ten serwer, spoko gracze i fajnie sie gra. Tylko teraz na serwer wchodzą Adidasek i drmz z adminów, czasami Boski, ale on też ma Swoje sprawy i nie zawsze może wejść. Zaprosiłem kilku stałych graczy i gramy razem.

Kontakt: Forum / Steam : D3ST | MIX ON

SID: STEAM_0:0:22727634 . Prosze nie patrzyć na bana na VAC, ponieważ on nie jest mój. Takiego steam po prostu już kupiłem, nic nie zrobie. Poza tym ban został nałozony 2k dni temu i dawno wygasł, nawet nie wiem za co go ktoś dostał.

Akceptujesz regulamin admina?: Jasne :)

Akceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście :)

Pozdrawiam :)

A bym zapomniał :) Dostałem pozwolenie na napisanie podania przedwczesnego od samego Dudnesa :)

Spełniam każde wymaganie, prócz 14 dni na forum, ale podania nie składam na moderatora, żeby zajmować sie forum tylko naszym JailBreakiem :) Ale to i tak to nadrobie bo jestem cały czas na forum.

/edit Ola, ale ja jestem doświadczony :)

/edit bezuczuciowa, ale co ja Ci poradze, że ten ban był. Po 1 byl dany 2k dni temu czyli ok 5 lat temu co jest bardzo bardzo dawno jeszcze w cs nie grałem, po drugie juz dawno wygasł. Po 3 ja go nie dostałem wiec czemu do mnie nie masz zaufania ? Możesz nie miec do tego kolesia co na allegro sella konta i pisze ze steam nie banowane a jednak.. Jeszcze chcial mnie chyba oszukać potem ;c

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na tak

Zapotrzebowanie na adminow

Jest bardziej aktywni niz admini

Zna zasady JB

Ps. Co ma wspolnego ban vac z tym jak on sie zachowuje? Jest ok, dajcie sie wykazac. Na pewno przyda sie pomoc.

• Lubię to! 1
Opublikowano

jak codzienny bywalec jaila jestem na dyże TAK 

+ogarnia ct

+sympatyczny

+dobrze sie z nim gra

+potrzeba adminów

+szczery

+dystans do siebie i innych

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ban nałożony ok.5lat temu, więc wierzę Ci

+potrzeba adminów

+ogarniesz

+widać, że Ci zależy

Jestem na Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.