Gabczasty Posted November 18 Share Posted November 18 Twój nick: Gabczasty Data/Mapa:18-11-2024 17:40:45 SteamID:76561199086955885 Serwer (mod): Mirage #2 Opis sytuacji: Byłem w pałacach, rzuciłem nade i wyskoczył mi pop up ze przeciwnik dostał, no to próbowałem go zeskanować przez ścianę pare razy, nie udało się więc peeknąłem na przejscie i zabiłem go w ciało po czym dostałem bana już drugi raz na tym serwerze za wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted November 18 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Share Posted November 18 @ nahh. 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
nahh. Posted November 19 Share Posted November 19 Witam, link do demka: https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20241118-1701-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip 14:47 Ciekawe nie naturalne wcelowanie się w przeciwnika przez ścianę, a potem to już panika co zrobić 26:10 Początkowo randomowe strzały bo słyszał, ale w momencie gdy przeciwnik peekuje idealne przejście celownikiem na przeciwnika 28:40 Krótko opisze o co mi chodzi. Oglądając podejrzanego jestem w stanie stwierdzić po stylu gry, że nie należy on to tych słabszych graczy, ale nikt z takim stylem gry, nie ogląda się w sciany tak jak on w dokładnie 28:45 lub przykładowo w 28:43 widać dokładnie nie naturalne spojrzenie w ścianę. Gracz, który nie posiada żadnych wspomagaczy, nie wykona takiego dziwnego i szybkiego spojrzenia w prawo bo nie ma całkowicie to sensu, lecz on posiadając moim zdaniem wallhacka spojrzał sobie szybko co robi przeciwnik wskakujący akurat do okna. 33:16 Przeciwnik stojący przed conem, zaznaczę tu słowo stojący, wcelowany z awp w podejrzanego, podejrzany w 33:17 ustawia się na idealne peeknięcie z celownikiem na poziomie głowy podejrzanego. Postanawia on oddać strzał obok, nic w tym dziwnego, lecz przy następnej próbie oddania strzału w przeciwnika, widać, że przeciwnik w tym momencie już kuca a podejrzany, nagle zmienił pozycje celownika, również wcelowując się idealnie na poziom głowy przy peeknięciu. 33:29 Kolejna akcja moim zdaniem potwierdzająca wallhacka. W momencie strzelania się w conie, gdy przeciwnik uciekał, podejrzany mógł domyśleć się, że przeciwnik wskoczy do okna, więc idzie on do jungli. Wchodząc do jungli wcelowuje się w okno gdzie jest przeciwnik, lecz dziwne jest to, że zamiast strzelać w tego z okna, celownik podejrzanego idzie w górę, a dokładnie w vent drabinkowy gdzie wychyla w tym momencie przeciwnik. (tą akcję zalecam obejrzeć z spect_show_xray 0 oraz na prędkości 1/2 w momencie peekowania jungli) Dodam, że nie było info o przeciwniku z drabinkowego, a nawet z 10 sekund przed tą akcją w drabinkowym zginął przeciwnik, a więc ciężko się spodziewać tam kolejnego bez infa. 34:29 tu też dziwnie podejrzany zamierzał się schować idealnie jak przeciwnik peekuje 36:26 idealny scan, nie byłby taki dziwny, gdyby nie te poprzednie akcje ze strony podejrzanego. 37:34 no tu widać dokładnie zbyt szybki czas reakcji, na przeciwnika w oknie. Na 1/2 lub 1/4 i wyłączonym xray'u widać dokładnie, że te wcelowanie się było szybsze od peeknięcia przeciwnika, więc nie ma tu mowy o tym, że on go widział. Też nie liczyłbym tu na żaden timing lub po prostu fart, skoro inne akcje wyglądają bardzo podobnie, czyli szybkie reakcje lub po prostu wiedza o kimś kogo jeszcze nie widzi a już się wcelowuje. Te wcelowanie wygląda, jakby nie chciał po prostu sprawdzić sobie okna, tylko to widać, że on już wiedział. Wiem, że to dziwnie brzmi, ale wystarczy to obejrzeć tak z 2-3 razy. 39:07 ostatnia akcja do opisania dla mnie, idealny nade do tego próba idealnego scana, nagle stwierdza, że przeciwnik peeknie i zamierza też się idealnie wcelować na peeknięcie, trochę dalej widać, że gdy przeciwnik jest schowany, podejrzany randomowo sobie strzela przez ścianę, lecz gdy przeciwnik podchodzi ponownie, podejrzany idealnie wychodzi wcelowany. No nie wiem co tu dłużej wypisywać, tyle tego timingu, tyle tego idealnie, no tak idealnie nie może być. Moim zdaniem wallhack oraz próba krycia się tutaj występuje. Z mojej strony to tyle, pozostawiam reszte dla ub team. LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK November 19 Decyzja 48h Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted November 20 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Share Posted November 20 14:47 Nie miał pojęcia o przeciwniku; wcelowane w model B+ 26:10 Mógł być fart B- 28:40 To rzeczywiście nie ma sensu, ale dam B+/-, bo może po prostu łapie sobie dziurę w bardzo nieumiejętny sposób, bo jednak wie, że do okna ktoś wskakiwał. 33:16 Wiedział, że mógł tam być; to nie jest w 100% spalona czasówka więc B+/- 33:29 Na pierwszy rzut oka dziwne, ale ma tam teammate'a, który jest wcelowany w okno więc imo klir B- 34:29 Bez sensu zagrywka jakby zawodnik grał czysto, ruch w lewo był przed zobaczeniem modelu B+ 36:26 Normalny skan B- 37:34 Rzucił smoke'a i przerzucił celownik do okna w momencie wybuchu smoke'a. Nic dziwnego tutaj nie ma B- 39:07 Tutaj ciężko określić czy to wh czy po prostu zbieg okoliczności. Rzucił granat, wie, że przeciwnik jest blisko więc mógł się spodziewać, że peeknie. B+/- Niektóre sytuacje da się wytłumaczyć, ale są dwie (szczególnie pierwsza), której nie da się wytłumaczyć nawet fartem. Ban zostaje. Dobra robota @ nahh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted November 20 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Share Posted November 20 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted November 22 Share Posted November 22 Zbanowany gracz odwołał się od decyzji więc moje rozpatrzenie: Rozpisałem czasówki jednak wychodziły praktycznie tak samo rozpisane jak u @ LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK . Widać że lecisz na wh. Całe te twoje timeingi, oraz skany wskazują na wallhacka. Jak widzę takie akcje jak w 12:50 gdzie lecisz w pałacu i nagle sie zatrzymujesz gdy przeciwnik był za rogiem (nie wiedziałeś o nim) to nawet nie chce mi się dalej oglądać. Tak samo 22:50, zawsze lecisz na pełnej a nagle stoisz i fleshe rzucasz. 23:50 - XD. Decyzja odnośnie bana jest słuszna. Podtrzymuję decyzję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts