Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
exetcy

Q&A exetcy - Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image(7).webp.a13541064b6d6d11a809e7e2eb3a8699.webp

Witam was wszystkich bardzo serdecznie, tym razem to ja zostałem wywołany do tablicy także mam nadzieję że pomogę wam siebie bliżej poznać :pepoLove:

66k.png.82a9297c2045d704842f5c7d5306e9fd.png.12e719701862481f268476fe94ad39bb.png

Pytania od @  Bilbo Baggins :

Twoja pierwsza praca ?

Pierwsza praca, aż wspomnienia wracają. Pierwsza praca jak dobrze pamiętam na umowie była na stacji benzynowej. Bardzo ciekawe przeżycie i wiele sytuacji które gdzieś tam w głowie zostaną.

Ulubione miejsce na ziemi ? 

Japonia zdecydowanie, istny raj na tej planecie.

Danie, które mógłbyś jeść całe życie to ?

Penne z mascarpone, kurczakiem i brokułami. Od kiedy pierwszy raz moja mamita to dla mnie sporządziła nie potrafię tego odstawić.

Ulubiony film ?

Jak do tej pory V jak Vendetta 

Ile masz zwierzątek domowych ? 

Aktualnie jedno, kotka o imieniu Suzi. Teraz w planach mamy wziąć małego maltipo zobaczymy co z tego będzie.

W jakim wieku pierwszy raz wypiłeś/zapaliłeś ? 

Ciężko mi spamiętać, jednakże strzelam że gdzieś jak miałem 15/16 lat?

Wymarzony samochód ?

bmw m4 coupe - Babice - sprawdź kategorię Samochody osobowe

Ta bestia, myślę że do spełnienia.

Najdziwniejszy sport według ciebie ?

Hokej podwodny, jak o tym usłyszałem musiałem to przejrzeć. Mega dziwna dyscyplina.

Kim chciałeś zostać jak byłeś mały ?

Lepsze pytanie, kim to ja nie chciałem być  :KEKW:. Pierwotnie koszykarzem, potem bokserem w między czasie przewijały się chęci bycia strażakiem, policjantem czy piłkarzem.

Ulubiona gra fabularna ? 

Zdecydowanie Wiedźmin Trójeczka

Pytania od @ Adik :

Co tam jak tam leci?

Aktualnie kiepsko, wiele problemów na głowie dużo nieciekawych sytuacji w ostatnim czasie się namnożyło. Pogoda też dobija, więc byle jako przetrwać i może okres świąteczny mnie odmuli.

Co robisz w wolnym czasie?

W wolnym czasie często możecie mnie zobaczyć na serwerach om z cs'a 2, poza tym spędzam czas z kobitą a jak najdzie się dłuższa chwila spoczynku w ramach zleceń robię obróbkę stron czy składam pc'ty.

Lubisz się bić?

Lubię to może zbyt dosadnie powiedzenie, biorę czynny udział w treningach związanych z sztukami walki. Czy mi to sprawia przyjemność?, a i owszem ale jakoś nie mam tendencji że dostaję po głowie i to lubię :jasperdrip:

Chodzisz na jakąś siłownię?

Staram się, minimum te 3/4 razy w tygodniu chociaż z moim napiętym grafikiem czasami naprawdę trudno.

Uważasz, że jesteś crazy?

Ja uważam że jestem bardziej shy, :cuteshy:

Co sądzisz o legalizacji marihuany?

Jak dla mnie mnie może być, nikomu to nie szkodzi no chyba że weźmiemy na celownik jakieś sqnheady. 

Kogo z forum znasz najdłużej?

Hmm, chyba jak do tej pory najbliżej mi do stwierdzenia że poznaję, ale tak to zdecydowanie @  Bilbo Baggins .

Ulubiony sport?

Koszykówka

Pytania do @ Tekki :

Jakie jest Twoje największe marzenie które chcesz spełnić albo już spełniłeś? 

Wyprowadzić się na stałe z Polski, najlepiej do Hiszpanii. Czuję że to moje miejsce, tam nie ma czasu na depresje i zamartwianie się tym co będzie jutro, każdy tam żyje tu i teraz i z tego korzysta.

Do jakiej szkoły chodzisz/ jaką skończyłeś? 

Liceum, Klasa mistrzostwa sportowego. Grałem wtedy w koszykówkę. Aktualnie w planach mam studia zarządzania administracją i gospodarką.

Jaka jest praca twoich marzeń? 

Ciężko stwierdzić, ale widzę się w jakiejś mniejszej firmie logistycznej na powyższym stanowisku, tak aby móc wdrążać plany w życie a nie tylko odbijać się od ściany.

Jaki jest twój klub piłkarski? 

FC Barcelona od dzieciaka jestem nimi zafascynowany, a ostatnio miałem możność pojechać na mecz i przeżyć wrażenia z stadionu na własnej skórze. Coś cudownego, życzę tego każdemu kto ma jakiś klubik któremu kibicuje, 

66k.png.82a9297c2045d704842f5c7d5306e9fd.png.12e719701862481f268476fe94ad39bb.png

• Uwielbiam 5
  • Premium
Opublikowano

Ta dobry chłopak jesteś, tylko skilla ci brakuje bociku. 

A co do innych rzeczy to myślę, że Japonia to mega dobry wybór. Koszykówka też oddaje, a szczególnie gra w 33. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.