Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Kapej

Odwołanie od bana - KapeJo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: KapeJo
Nick admina banującego:  Wr3dnyy

Data/Mapa:  17. Nov 2024 - 18:13:04 ONLY DD2

Steam ID: STEAM_1:0:1460272787

Serwer (mod):          ONLY DD2                     
Opis sytuacji: No znów nic takiego,normalna gra. Tylko ktoś tam na mnie donosił,bo padał i jakiś nowy admin wbił i zbanował...

DEMKA NIGDZIE NIE MOGE ZNALEZC, TEGO Z FORUM TEZ NIE MOGE OTWORZYC BO NIE DZIALA.

PROSZE ADMINA,ZEBY SPRAWDZIL DEMKO Z FORUM CO AUTOMATYCZNIE NAGRYWA(MOZE JEMU ZADZIALA) O GODZINIE KTOREJ DOSTALEM BANA 

Pozdrawiam!

MLK.  

Na naszych serwerach znajduje się automatycznie nagrywane demko. Masz 48 godzin na załączenie go w swoim odwołaniu.
Jeśli nie wiesz gdzie je znajdziesz i jak je wrzucić odsyłamy Cię do specjalnego tematu: Jak znaleźć i wrzucić demko POV

W przypadku jak nie masz demka w folderze załącz demko z HLTV.

Opublikowano

Po załączeniu demka przez gracza 24h @ Wr3dnyy  . Chyba, że sam posiadasz demko .pov nagrane przez Ciebie - to ono też będzie mile widziane. 

Opublikowano

Nie moge nigdzie nic znalezc,nie znam sie na tym,wedlug instrukcji tez nic nie ma i nie dziala.

Tu probowalem z serwera demka wziac i wrzucic megawrzuta.pl/gzxl3yrf       Ale mi i tak nie dziala,wiec nie wiem..

Mogliscie kolejny raz jednak te ss'y zrobic,bo z tym demkiem parodia,godzina i stoje w miejscu

• Junior Admin
Opublikowano

Cześć.

Bardzo chciałbym zobaczyć Twojego POV’a, bo tamtym bym miał klarowną sytuację co do Twojej rozgrywki, która wygląda tak, że szukasz modelu po ścianach.

4:13 - nie było słychać, że gracz podszedł do tych drzwi, ale idealnie w momencie jego ustawienia się za bramą, Ty zmieniasz  pozycję i walisz perfidne full auto.

4:19 - dziwny ten strzał wygląda jakby zrobił to za Ciebie jakiś program.

4:58 - Tutaj nie mam pewności bo to demo z HLTV, ale wygląda jakby Ci coś automatycznie skierowało celownik na model.

6:56 - Według mnie dziwny ten strzał, a żadnego info o położeniu gracza nie było. 

8:58 - analogicznie jak 4:58 

11:36 - Na HLTV średnio to widać, ale oglądając to z poziomu spect na serwerze, wyglądało to tak, że wybiegając z anarchii jeszcze dobrze nie widziałeś modelu a już w niego strzeliłes

16:31 - +/- niby schodzi flash

Jest też akcja z gali, niby masz info że w bsie ale wcelowałeś się prosto w model wychodząc z gali i strzeliłeś soczystego headshota, poza tym bardzo często szukasz modelu po ścianach.

Lanek  

Decyzja 48h

Opublikowano

4:13 // b- skany od strony ct.

4:19 //b- 

4:58 // b-

6:56 // b-

8:58 //b-
11:36 //b-

16:31 //b-

xD, gracz otrzymuje UB.

Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.