Perin Posted November 17 Share Posted November 17 Twój nick: нацист (Perin 69) Data/Mapa: 17.11.24 Mirage SteamID: STEAM_0:0:663781380 Serwer (mod): Only Mirage #1 Opis sytuacji: Pan Krager chyba nie wytrzymał presji graczy i mnie zbanował :( 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted November 17 Admin MIRAGE #3 Share Posted November 17 @ Krager 24H. Admin zrezygnował nie dodając wcześniej rozpiski. Demo z bana - https://tv2.katujemy.eu/0/dema//auto-20241117-1713-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip (z jakiegoś powodu łączy mi nową odpowiedź z tą, więc musi być ta informacja zawarta w automatycznej i niechcianej edycji) Z racji na brak rozpiski - Byłego już z resztą - Admina, oraz ze względu na brak wystarczających dowodów zebranych przeze mnie z dema na poparcie bana zbanowany gracz zostaje odbanowany. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted November 17 Admin MIRAGE #3 Share Posted November 17 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts